Rozpoczęcie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
No wiesz Majkel84 zestresowałeś mnie. Czy ja się dobrze domyślam, że tak trudno zdobyć zaliczenie,bo widzisz ja narazie to jestem zielona w te klocki.
...i jeszcze jedno pytanko do tych pięterko wyżej, jeśli rozpoczęcie mam 2.10 to kiedy zaczynają się zaięcia,(tego samego dnia, w niedzielę czy dopiero za 2 tygodnie) dla jasności jestem w grupie zaocznej sg.semestr I
Jakby co to pytam o to nie dla tego, że lubię wariata z siebie strugać ,a ze względu na odległość jaka dzieli mnie od szkoły Narazie
...i jeszcze jedno pytanko do tych pięterko wyżej, jeśli rozpoczęcie mam 2.10 to kiedy zaczynają się zaięcia,(tego samego dnia, w niedzielę czy dopiero za 2 tygodnie) dla jasności jestem w grupie zaocznej sg.semestr I
Jakby co to pytam o to nie dla tego, że lubię wariata z siebie strugać ,a ze względu na odległość jaka dzieli mnie od szkoły Narazie
-
- Czasami coś napisze
Nie ma sie czym stresowac, poprostu ja mialem troche zajec /praca i takie tam/ po za szkola i nie wyrobilem sie troche z naukakajka pisze:No wiesz Majkel84 zestresowałeś mnie. Czy ja się dobrze domyślam, że tak trudno zdobyć zaliczenie,bo widzisz ja narazie to jestem zielona w te klocki.
poz. i do zo.
-
- Czasami coś napisze
Coś źle przycisnełam , bo moja odpowiedź się nie pojawiła
Teraz musi być dobrze i powtarzam,że zostałam ponownie uspokojona. Jesteście bezkonkurencyjni. Dzięki Majkel84 i powodzenia, a jeśli już zaliczyłeś to gratulacje
Jeśli chodzi o moje "zielone klocki"to dodam ,że mam zamiar wycisnąć jak najwięcej z zajęć być może zabraknie komuś cierpliwosci co do mojej osoby ha, ha,ha.
Pozdrowionka dla wszystkich....
Teraz musi być dobrze i powtarzam,że zostałam ponownie uspokojona. Jesteście bezkonkurencyjni. Dzięki Majkel84 i powodzenia, a jeśli już zaliczyłeś to gratulacje
Jeśli chodzi o moje "zielone klocki"to dodam ,że mam zamiar wycisnąć jak najwięcej z zajęć być może zabraknie komuś cierpliwosci co do mojej osoby ha, ha,ha.
Pozdrowionka dla wszystkich....
-
- Czasami coś napisze