Ręce które leczą
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
Ręce które leczą
Buahahahaha, buuuuuaaaaahahaha, właśnie na Polsacie 2 widzialem program Z. Nowaka - stojąc w trawie przekazał energię rąk, które leczą za pośrednictwem kineskopa - hehehe.
I to robi nasza absolwentka - umre ze śmiechu.
Coś w tym musi być chyba jednak, bo pomimo 14 i pół godziny pracy tak się śmiałem, że aż już nie jestem zmęczony.
PS
Mam pomysł:
skupcie się, niezbęda jest koncentracja, wysuncie ręce w strone monitora wysylam Wam pozytywna energię. Moje stopy które lecza sa z Wami.
O pozytywnych efektach tej terapii piszcie tutaj.
Dajcie swiadectwo prawdzie.
I to robi nasza absolwentka - umre ze śmiechu.
Coś w tym musi być chyba jednak, bo pomimo 14 i pół godziny pracy tak się śmiałem, że aż już nie jestem zmęczony.
PS
Mam pomysł:
skupcie się, niezbęda jest koncentracja, wysuncie ręce w strone monitora wysylam Wam pozytywna energię. Moje stopy które lecza sa z Wami.
O pozytywnych efektach tej terapii piszcie tutaj.
Dajcie swiadectwo prawdzie.
-
- akademiareklamy.edu.pl
narzedzia ceny
Pamietajcie, ze cena nie moze byc zbyt niska, wszak ona wpływa na ocene produktu. Uwazam, ze te kwestie powinna przesadzic licytacja. Zazarty spor podgrzeje atmosfere a istnienie rywali wprowadzi element socjotechniczny zwany ograniczeniem dostepu i dodatkowo pozwoli mnie i senq napchac kabze - czego jemu i sobie zycze.
-
- Początkujący(a)
O tak, ręce które leczą to jest to
Ale na serio: znam ludzi którzy uwierzyli i rany szybciej im się zasklepiały, może nie było to ozdrowienie ale już coś. To się nazywa autosugestia. Lezałem sobie w szpitalu przez 2 lata i poznałem takie przypadki .
Ba nawet podpaski ziołowe stosowali pod gips
Z resztą tak działają chwyty typu "kup tą wodę a poczujesz się bogata", pewnie te kremy z mużyńskiej spermy z asekuracyjną komorą powietrzną działają na podobnej zasadzie jak Pan Zbyszek Nowak
Ale na serio: znam ludzi którzy uwierzyli i rany szybciej im się zasklepiały, może nie było to ozdrowienie ale już coś. To się nazywa autosugestia. Lezałem sobie w szpitalu przez 2 lata i poznałem takie przypadki .
Ba nawet podpaski ziołowe stosowali pod gips
Z resztą tak działają chwyty typu "kup tą wodę a poczujesz się bogata", pewnie te kremy z mużyńskiej spermy z asekuracyjną komorą powietrzną działają na podobnej zasadzie jak Pan Zbyszek Nowak
-
- Zawsze coś napisze
ziola pod gips? 8O
ciekawe co pomyslal lekarz gdy go zdejmowal,
autosugestia to ciekawa sprawa,
gdy wyprodukuje smierdziela i zareklamuje jego jako najlepsze perfumy,
ktos w to uwierzy, wyleje to na siebie, spotka dziewczyne ktora uwiezyla w reklame tych perfum i rowniez uwierzy ze to swietny zapach, to czy nadal bedzie to smierdziel czy pachnace perfumy?
ciekawe co pomyslal lekarz gdy go zdejmowal,
autosugestia to ciekawa sprawa,
gdy wyprodukuje smierdziela i zareklamuje jego jako najlepsze perfumy,
ktos w to uwierzy, wyleje to na siebie, spotka dziewczyne ktora uwiezyla w reklame tych perfum i rowniez uwierzy ze to swietny zapach, to czy nadal bedzie to smierdziel czy pachnace perfumy?
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać