O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 14 lut (pn) 2005, 00:54:35
Jeeeest!! jestem pierwszy:D ktory ma zaszczyt rozpoczac ten temat

. Tematyka postu nie wymaga chyba jakichkolwiek wyjasnien. Prosze tu wszystkich o wrazenia po imprezie wienczacej semestr zimowy WSR. Nie che tu nawet wspominac ze obowiazkowo maja wypowiedziec sie w pierwszej kolejnosci damy czyli Neema i Mieze a w dalszej Sinar, Seize( i tak obiecales skrobnac

soczyste podsumowanie na forum tej imprezy

) Yarlan, Andy, Sławek(kupon's master

)))) ) i wszyscy Ci z ktorymi mialem przyjemnosc bawic sie osobiscie i nie tylko

) Impreza byla boska

!!! Zreszta moje zdanie i tak juz znacie

Wiec zaczynamy! Glos nalezy do Ciebie !!
-
RafMak
- Zaczyna działać

autor: RafMak » 14 lut (pn) 2005, 02:12:19
Duzo ludzi przybylo?
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

Niestety nie było RafMaka - i od tego się cała zaczęła draka, potem jeszcze chyłkiem aw sie wziął i odwrócił tyłkiem ot i cała historyja pod tytułem "wielka chryja".
-
RafMak
- Zaczyna działać

autor: RafMak » 14 lut (pn) 2005, 02:36:54
No ja niestety nie moglem bo mieszkam na drugim koncu warszawy, ale w sumie i tak mam co robic :/
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 14 lut (pn) 2005, 08:20:52
Cholewcia to co ja mam czekac az sie odezwa Neema i Mieze?

Az sie obudza? No czekam od 6.10 czyli juz ponad 2 godziny a tu nic

Ok to jeszcze poczekam...
Jak oceniam impreze? Powiem tak z poetycka beczka miodu i lyzka dziegciu

Mysle ze ta nagla zmiana miejsca wyszla w sumie na dobre. Przede wszystkim blisko szkoly to duzy plus byl wczoraj. Poza tym swietny klimat. Fajnie ze mozna bylo gdzie usiasc i pogadac. Foteliki bardzo wygodne. Chociaz nie mozna bylo na nich spac za bardzo. Wiem bo sprawdzalem

Milo tez bylo zobaczyc kilka znajomych twarzy z absolwentow. Nie mowie juz o kadrze bo wyjatkowo dopisala tym razem (szkoda tylko ze nie bylo aw). Muzyka swietnie dobrana chyba nawet lepsza niz w Shado, szkoda ze danceflor mniejszy. Mozna bylo niezle odreagowac sesje.
Dobra ladnie pieknie teraz troche dziegciu. Swietnie ze impreza sie odbyla ale... termin byl lekko zabojczy. Przynajmniej dla zaocznych. Wszyscy byli padnieci. Przyszla tylko garstka i szybko wybyla. Wiadomo niedziela po calym weekendzie sesji a w perspektywie poniedzialek rano w pracy

Sporo osob chcialo nawet przyjsc ale musieli wracac do domow na 2 koniec Polski. Pewnie gdyby to byla sobota szczegolnie na poczatku semestru byloby inaczej. Ale moze nic straconego. Zreszta warto by powtorzyc bo jak na pisalem mimo dziegciu miod z tej beczki calkiem pysznie smakowal
PS. Havok a moze zrobimy jakas mala ankiete?
-
Neema
- Zadomowił(a) się

autor: Neema » 14 lut (pn) 2005, 09:36:23
Wiedze że jednak nie wytrzymałeś z tym czekaniem Sitarku
Tak ja też uważam ze imprezka była bardzo udana i hmm... bardzo integracyjna szczególnie, jeśli chodzi o damsko-męska integracje. Bardzo fajnie że było gdzie potańczyć, bo już myśleliśmy że to będzie tylko taka posiaduwa z piwkiem i do domu, a tu imprezka się bardzo ładnie rozkręciła
Normalnie to jeszcze bym spała, ale musze pojechać pomóc przyjaciółce ona też ma ostatnie terminy w sesji, biedactwo...

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 14 lut (pn) 2005, 09:47:34
Widze ze czesc osob juz wstala

Co do pomyslu ankiety to jestem jak najbardziej za. Opracowanie do niej fajnych pytan pozostawiam Tobie Sinar

"Pewnie gdyby to byla sobota szczegolnie na poczatku semestru byloby inaczej."- czyzby za dwa tygodnie swiecila sie nastepna impreza??

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 14 lut (pn) 2005, 11:35:08
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 14 lut (pn) 2005, 12:05:53
No zgodnie z tym co obiecywales opis iscie godny samego slawetnego Volo (Volotham Geddarm)
seize pisze: Choć niektórzy w obawie przed 'zdjęciami rozwodowymi' starali się unikać obiektywów co i tak nie zawsze się udawało. Cóż zresztą byłem obok i wszystko widziałem i nawet wręczenie na odchodne kuponu żywnościowego nie wpłynęło na moja pamięć

Zwłaszcza iż jego termin ważności skończył się po subiektywnej chwili.
Czyzby to byla jakas (z)aluzja

? Poza tym to fakt "ktos" grzecznie poinformowal kogo trzeba i takowe smsy zdazylem juz otrzymac

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 14 lut (pn) 2005, 12:18:39
Staralem sie calosc jakos w miare niezbyt rozwlekle opisac... zostawiajac moze pewien niedosyt... pomijajac rozne szczegoly... starajac sie by calosc trzymaja sie kupy... oraz nadajac nieco bajkowe zakonczenie hri hri

-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 14 lut (pn) 2005, 13:06:40
O JEZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniale było. Przybyłam na 20.00 i zostałam do 2.00. Spotkałam wielu swoich znajomych z dziennych, z zaocznych i absolwentow. Poza tym miałam okazje zapoznać się z wsrowcami, ktrych jeszcze nie miałam okazji poznać. Z niektórymi uskuteczniłam integracje

.
Na początku bałam sie parkietu ... jak potem zaczęłam tańczyć ... ciężko było mnie z niego wygonić :]. Nawet z naszym Andym potańczyłam chwile ... hehehe.
Było cudownie

. Dziekuję wszystkim tym, ktorzy przyczynili sie do tego, ze bardzo milo wspominam dzisiejszy wieczor .... dal WAS CIUM :*.
ps.mam nadzieje, ze ja nie mam zrobionego zadnego zdjecia rozwodowego
a działo sie , działo
pragne jeszcze podziekowac 3 wybawicielom z zaocznych - 1 rok. Dzielnie odprowadzili mnie na dworzec śródmieśie. Szczegolne podziekowania kieruje do 2. ktorzy mimop zmeczenia czekali ze mna ponad 1 h na pierwszy pociag do 4.22

. dziekuje chlopaki- jestescie cudowni ... :*:*:*:*:*:*:* .... ( Dominik i Michał, Grześ- mam nadzieje, z enie przekreciłam imion ;P )
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 14 lut (pn) 2005, 13:17:32
zyrafa pisze:ps.mam nadzieje, ze ja nie mam zrobionego zadnego zdjecia rozwodowego
To ciezko wykluczyc...
Zreszta mozna sie bylo zalapac np. niekoniecznie na pierwszy plan ale rowniez zmiescic sie w kadrze - zreszta momentami mam wrazenie wystarczylo wyciagnac aparat zrobic zdjecie na oslep a i tak bylaby pewnosc ze wyjdzie z tego eksperymentu 'zdjecie rozwodowe'

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 14 lut (pn) 2005, 14:18:41
No dobra to ankiete juz zrobilem. Hehe sam jestem ciekaw wynikow. Strategia jest swiezo po badaniach reklamy. Kto sie zajmie raportem, a kto slupkami i wykresami?

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 14 lut (pn) 2005, 14:24:33
Dziekuje Sinarku za ankiete

Jest swietna. Moj pierwszy glos juz oddalem i nawet nie chce krecic ze zaznaczylem cos innego jak tylko Zajedwabista

Jejku ja swoj raporcik na badania reklamy juz odwalilem i nawet wisial na imprezie (ale skromnosc

) Jedyne na co mam ochote to brac udzial w tej naszej imprezowej ankietce. Chociaz jesli wyniki beda "jednolite" to pokusze sie o napisanie wnioskow koncowych jak rasowy SR-owiec

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 14 lut (pn) 2005, 14:51:10
Hehe zobaczymy tylko czy jakies zdjecia z imprezy przejda 'cenzure' czy tez sa same rozwodowe