>> LONDYN 2005 << szukam mieszkania w wa-wie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
>> LONDYN 2005 << szukam mieszkania w wa-wie
stwierdzam ze to co wczesniej napisalem to stanowczo za malo.. jak na moj pierwszy raz he he he:) takze jak wiecie moja matczyna ziemia jest Dolny Slask.. mieszkam(lem) w Lubinie slynnym z rudy miedzi. Mam 19 lat i od dziecinstwa interesuje sie organizacja w najszerszym tego slowa znaczeniu. Teraz juz moge powiedziec ze moim "hobby" jest muzyka.. Gralem juz w gilku kapelach (wokal, gitara) ale na wlasne zyczenie "zrezygnowalem" z tego tylko dla was Teraz tkwie w Londynie bo musze miec swoja kase na zycie w Warszawie (szczerze powiedziawszy to zazdrosze tym co mieszkaja w Warszawie... ).. wiec...... czekam na wasze noty bo jak juz pisalem szukam mieszkania. Wprawdzie mam juz kilka ofert ale fajnie by bylo zamieszkac z kims ze szkoly.. (bedzie z kim chodzic na imprezki.. )..Pozdrawiam i dozobaczyska.. CICHY M.
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
do 3 razy sztuka jak to mawiaja. Ale a drugim sie pewnie uda Nie martw sie ja zdalem za 3 ale tylko dlatego ze pierwszy raz oblalem teorie jednak przepisy nie sa az tak "logiczne" ze mozna olac testy hehehe a 2 no to coz ale zdawalem w srodku zimy kiedy akurat byla jakas sniezyca prawie i nie widzialem pasow.... 3 tez byl w sniegu (tydzien po) ale tym razem warunki pozwalaly na jakakolwiek jazde. Wiec sie nie martw pogoda ladna, widno itd. Zdasz na pewno Powodzenia
-
- Nowy(a)
>> @ <<
Happy ..ja zdalem za pierwszym razem.. i musze sie tobie przyznac ze to bylo bardzo proste.. jak bede juz w wawie..to moge zdradzic tobie kilka sekretow jak za pierwszym razem zdac egzamin i jazde chyba ze juz masz prawko to wymienimy sie doswiadczeniem.. Pozdrawiam Ciebie i cala ekipe z Forum..;]
-
- Loża WSR
no jasne ze jest wystarczy koperta lub znajomy instruktor lub dobre warunki na drodze i sprawny w 100% samochod. No a z teorii rycie rycie i jeszcze raz rycie. No i duzo jazd przed egzamem tez sie przyda. Dlatego ja wole tych co to zdaja za x razem bo wiem ze faktycznie odpada element farta a raczej dominuje wprawa i praktyka. Ci co zdaja za pierwszym razem najczesciej pozniej z drzew sciagam
-
- Wyrocznia WSR
Dzięki Mateo, ale prawko już mam! I też zdałam za pierwszym razem jakieś 5 lat temu! A już wtedy nikt nie zdawał za pierwszym razem! A ja nie mogłam uwierzyć, że tego dokonałam i następnego dnia pobiegłam się dowiedzieć, czy aby na pewno! I okazało się, że tak! Ale pan egzaminator już zaczął mi zadawać dziwne pytania typu czym się zajmują rodzice! Ale zastosowałam technikę perswazyjną typu "sierotka Marysia" i zadziałalo! ZDAŁAM! Mistrzunio manipulacji! Ale możesz mi opowiedzieć, będę miała instrukcje dla następnych pokoleń! Wiesz gdzie mnie znaleźć!
Dzięki za pozdrowienia w imieniu szkoły, elitarnej organizacji Narcyzów i też pozdrawiamy Cię serdecznie! I do zobaczenia w szkole!
Trzymam Cię za słowo w sprawie tych instrukcji! Siostra niedługo będzie zdawać!
Dzięki za pozdrowienia w imieniu szkoły, elitarnej organizacji Narcyzów i też pozdrawiamy Cię serdecznie! I do zobaczenia w szkole!
Trzymam Cię za słowo w sprawie tych instrukcji! Siostra niedługo będzie zdawać!
-
- Wyrocznia WSR