Recrutation

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
KrokOboK
Nowy(a)

Recrutation

Post autor: KrokOboK » 16 sty (pn) 2006, 12:25:47

Witam wszystkich Serdecznie!!

Chciałbym się zapisać do WSR na kierunek: Studio Grafiki w systemie zaocznym... Sprawa jest o tyle zawiła, ze jestem jeszcze studentem innej szkoły, ale chce z niej zabrać papiery, bo nie spełniła moich oczekiwań... Żałuję, że od razu nie zawitałem w progi WSR... :( Tak więc sytuacja jest jasna... Chcę zabrać papiery z innej szkoły, by zapisać się do WSR! :) Mogę pojechać do szkoły i porozmawiać na ten temat? Chcę mieć pewność, że miejsce w tej szkole będę miał zaklepane po rozmowie. Będę mógł uiścić nawet wpłatę... Tylko będę miał problem z odebraniem świadectwa, bo trzeba ileś tam czasu na nie poczekać... Zawiła sprawa :( Moja "była" szkoła to Wyższa Szkoła Menadżerska na Kawęczyńskiej... Moze mi ktoś pomóc? Nie wiem co mam zrobić? :(

Pozdrawiam, Bartek Filipiak

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 16 sty (pn) 2006, 12:40:41

Możesz spokojnie przyjechać wpłacić opłatę rekrutacyjną [wpisowe] złożyć pozostałe dokumenty i po prostu napisać oświadczenie, że świadectwo ukończenia szkoły średniej dostarczysz w późniejszym terminie z powodu trudności odzyskania go z poprzedniej szkoły. I miejsce masz wtedy zagwarantowane!
Zapraszamy!!

I nie musisz już jechać rozmawiać w tej sprawie bo to jest właśnie oficjalne ogłoszenie ze szkoły!

KrokOboK
Nowy(a)

Post autor: KrokOboK » 16 sty (pn) 2006, 12:46:39

Dziękuję za informacje! Jestem już spokojny :) CV i List Motywacyjny można wysłać mailem? Zaświadczenia od lekarza też nie dostanę "na biegu" :( Mogę dokonać wpłaty, a resztę dokumantów dostarczyć w ciągu kilku dni?? Jeśli tak, to od razu jadę do szkoły dokonać wpłaty i "zaklepać" sobie miejsce... !!!!! :):)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 16 sty (pn) 2006, 13:02:30

No więc tak! :lol:
[tak wiem nie zaczyna się zdania od "a więc" :wink: ]
Oczywiście czekamy na Ciebie przybywaj i składaj to co w tej chwili możesz złożyć. Wpłać tylko wpisowe w banku lub na poczcie. CV i list motywacyjny możesz wysłać przez internet szukając go w dziale REKRUTACJA [przez formularz zgłoszenia a nie mailem!]. Jeśli zaś chodzi o zaświadczenie lekarskie to po prostu musisz iść do tego lekarza, u którego się leczysz jak jesteś chory i poprosić go aby wystawił Ci [nawet na recepcie] zaświadczenie, że nie ma przeciwskazań do podjęcia nauki! [nie muszą to być specjalistyczne badania!]

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

KrokOboK
Nowy(a)

Post autor: KrokOboK » 16 sty (pn) 2006, 13:16:17

Zakręcony już jestem:)

Mam już napisane CV i List Motywacyjny.
Zaświadczenie będę miał w ciągu kilku dni, bo mój lekarz jest na urlopie ;]
Świadectwo na początku lutego.
Nie można zapłacić w szkole? Trzeba na druku przelewu wprost an konto szkoły? :)

Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :):) Może ejszcze będę miał jakieś pyatnia :) Moze łątwiej: gg 5616606

Jestem niewidoczny, ale dostepny. Tak latwiej bedzie i szybciej :)

KrokOboK
Nowy(a)

Post autor: KrokOboK » 16 sty (pn) 2006, 13:30:25

Przelałem kasę przez internet. Teraz mam pewność, że mam miejsce :) Dobrze, biorę dokumenty i jadę :) Dziękuję!! A tak w ogóle, to z kim mam przyjemność? Nick mało mówi :) Bo nie wiem komu mam dziękować :):)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 16 sty (pn) 2006, 14:13:21

Dobrze, że przelałeś pieniądze bo w szkole nie można wpłacać. Musi iść przez tak zwany "stempel".
Ja jestem pracownikiem szkoły, więc są to potwierdzone informacje. Niestety nie mam dostępu do komunikatora Gadu Gadu, więc nie można tak niczego się dowiedzieć. Pozostaje kontakt przez forum!
Czekamy!

ODPOWIEDZ