pytanko co do umowy, jesli zaczynam w pazdzierniku to mam na rozpoczecie ja przyniesc, czy trzeba teraz jakos przed ja dostarczyc?

pozdrawiam mily sekretariat

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
Można wcześniej, ale nie trzeba. Ostateczny termin, kiedy powinniście nam dostarczyć umowy mija na rozpoczęciu roku szkolnegoaG pisze:hej
pytanko co do umowy, jesli zaczynam w pazdzierniku to mam na rozpoczecie ja przyniesc, czy trzeba teraz jakos przed ja dostarczyc?))
pozdrawiam mily sekretariat
kropsi pisze:Pierwszy mój post więc dzień dobry wszystkim!
Zastanawiam się zaoczną fotografią (mieszaną z grafiką) od lutego..
Mam kilka pytań (na razie...):
1) Jak liczne są grupy na zajęciach obowiązkowych i jakie są limity miejsc na zajęciach "do wyboru"?
Jak wygląda sprawa zapisów na zajęcia nieobowiązkowe w praktyce, tzn. czy ciężko jest się zapisać na wybrane zajęcia, a co za tym idzie jakoś sobie ułożyć sensownie plan, a przy okazji chodzić na to na co się naprawdę chce? U mnie na studiach na zajęcia do wyboru zawsze była straszna walka, prawie dosłownie... Zapisać się na fajny przedmiot graniczyło z cudem... Jak to jest u Was?
2) Od jakiego poziomu zaawansowania zaczynają się zajęcia? Widziałam że niektóre są do wyboru, czy wszystkie?
Fotografią zajmuję się amatorsko, moje pojęcie o programach graficznych jest bardzo słabe, czy poradzę sobie? Czy przedmioty "graficzne" wykładane są od podstaw?