broda pisze:Ja mam jedno pytanko, dotyczące zaświadczenia lekarskiego.
Czy można się z nim troszkę spóźnić, w sensie dostarczyć w terminie późniejszym niż połowa czerwca ?
Ależ oczywiście, że możesz je donieść trochę później! Nie wyrzucimy Cię za kilka dni zwłoki z listy uczniów!

Także spokojnie je sobie zdobądź i dostarcz jak najszybciej się da. Pamiętaj, że to ma być takie najzwyklejsze zaświadczenie a nie specjalistyczne badania! Na zwykłej recepcie wystarczy!

Także nie wiem dlaczego Twoja pani doktor ma taki z tym problem.
tiptop pisze:to na dziennych się spotkamy Happy :O)
juz opłata poszła w obrót, foto też już mam , jesczze tylko lekarz i ślę dokumenty na dniach

) o ile mi ktoś przez ten czas nie zajmnie ostatniej wolnej miejscówki na liście

....
No spotkamy się spotkamy! Nawet będziemy się kilka razy w tygodniu spotykać! Trzymam tę jedną jedyną miejscówkę specjalnie dla Ciebie! Przecież to niemożliwe jest, żeby Cię mogło wśród nas zabraknąć!

Tym bardziej, że u mnie plusuje się bardzo mocno za aktywne uczestnictwo na naszym skromnym, szkolnym forum!
zielonyszerszen pisze: a w dziennych grupach na pewno spotkasz chcąc nie chcąc Happy
to dobra duszyczka która bierze pod swoje skrzydła zagubione duszyczki

Ach dziękuję kolego, doprawdy aż się wzruszyłam. Jak to miło jak choć ktoś to jak się starasz docenia...