fotografia sobotnio-niedzielna
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
fotografia sobotnio-niedzielna
Witam, czy trwa jeszcze nabór na kierunek fotografia zaoczna?
-
- Nowy(a)
Re: fotografia sobotnio-niedzielna
Jeśli chodzi o nabór na kierunek fotografia zaoczna, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z uczelnią, która oferuje ten program studiów. Można to zrobić dzwoniąc na infolinię uczelni lub odwiedzając jej oficjalną stronę internetową, gdzie powinny znajdować się aktualne informacje dotyczące naboru na poszczególne kierunki. Z kolei ja zdecydowałem się na kurs na https://goit.global/pl/newcomers/ i byłem zadowolony ze swojego wyboru.
Zalecam sprawdzenie stron internetowych uczelni oferujących fotografię zaoczną, aby znaleźć najświeższe informacje na temat naboru, terminów i wymagań rekrutacyjnych. Dzięki temu będziesz mieć pewność, że masz najaktualniejsze informacje na ten temat. Powodzenia w podjęciu studiów fotografiicznych!
Zalecam sprawdzenie stron internetowych uczelni oferujących fotografię zaoczną, aby znaleźć najświeższe informacje na temat naboru, terminów i wymagań rekrutacyjnych. Dzięki temu będziesz mieć pewność, że masz najaktualniejsze informacje na ten temat. Powodzenia w podjęciu studiów fotografiicznych!