- 12dailypro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- VivaSurf!!!
- Cash-Station!!!!!
- StormOfCash
- Klamm!!!
- Mesmerizing-Mails!!!!!
- Hihawke
- Nobannerzone
Wszystko znajdziecie na stronie... Jezeli czegos nie znajdziesz -> prosze nie krepuj sie i skontaktuj sie ze mna... poczte sprawdzam kilka razy dziennie...

UWAGA!!!! BEZ SCIEMY... nie proponuje wam MLM'ow i SCAM'ow... proponuje firmy ktore mi wyplacily... lub w ktorych sam jestem... Stracic nie mozecie... oprocz kilku wolnych chwil... no ale lepiej chyba cos zarobic niz grac caly czas w doom'a lub quake'a... hehe... choc niektorzy moga sie niezgodzic... ;P. Nie obiecuje kokosow (bzmi tandetnie i oklepanie ale... to niestety prawda), poczatki beda trudne... ale potem coraz lepiej...!!!
PS. Tez kiedys do tego sceptycznie podchodzilem... tez pare firm mnie oszukalo, ale teraz jestem madrzejszy o doswiadczenia... i wiem jakie firmy wybierac... i ze zarobic sie da... ale trzeba umiec... i wiedziec gdzie.
PS2. Ogolnie Polacy podchodza do tych spraw bardzo sceptycznie... co widac na kazdym kroku w calym internecie... inne narodowosci jakos wieksza maja chec i mobilizacje... no ale nie mi osadzac...