Chcesz dorobić w wakacje?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótki komunikat dla DZIEWCZĄT
Nicole_e i Ulala
napiszcie do mnie na: wojtkowski@szkolareklamy.pl - wówczas umówię Was na spotkanie organizacyjne i przekażę zwrotnym mailem wszystkie szczegóły. Pozdro.
napiszcie do mnie na: wojtkowski@szkolareklamy.pl - wówczas umówię Was na spotkanie organizacyjne i przekażę zwrotnym mailem wszystkie szczegóły. Pozdro.
-
- Zadomowił(a) się
no to pierwszy dzionek minął. Było całkiem fajnie - z Neemą zaczęliśmy działać o 11.30 a skończyliśmy +/- o 17.00 (choć nie wykluczone że przedłuży się do 18.00 w inne dni). Słonko prażyło, opaliłem sobie pól swarzy (to przez daszek) i prawą rękę (bo na lewej trzymałem 30 egzemlarzy Passy). Ogólnie fajno było. Naszczęście to nie ste codziennie, bo byśmy padli trupem! Po powrocie to myślałem, że mi ręce i nogi poodpadają !! Ale nie odpadły i są gotowe do dalszego chodzenia i rozdawania gazet (ale jeszcze nie dziś hehehe, dajcie im trochę odpocząć)
Kolejna relacja za tydzień !!

Kolejna relacja za tydzień !!
-
- Zawsze coś napisze
A później na zajęciach opowie ci jak dobrze się bawił za twoje pieniądze
A teraz serio
W kwestii dorabiania to to jest tylko w czwartek? Bo ja tak to pracuję w sklepie (i apropo jakby komuś coś było potrzebne z odzieży roboczej m.in. rękawiczek czy nawet okularów ochronnych - które ja używam na rower;) to dajcie znać
- dostanę prowizję
)
i chciałam dorobić w weekend jeszcze....

A teraz serio

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pytanie do Nicole_a_i czy wchodzi
Niestety tylko czwartki. 11:00-17:00. Wchodzisz? Wchodzicie?
-
- Loża WSR
Az strach pomyslec kiedy tylko Zuczek przeczyta ten temat i znowu przyatakuje ze swoimi promocyjnymi szybkimi wyjazdami (kontenerem do anglii plynie sie dwa dni) aby dorobic jako slusarz (ewentualnie wlamywacz), spawacz (najlepiej spawarka od razu), hydraulik (wiadomo ze w kanalach malo osob chetnych bylo), masarz (w tzw. klubie uciech cielesnych) lub jako kierowca (w tym wypadku chyba jakiegos U-boota albo gimbusa w przedszkolu- masakra) No nic nei wywolujmy Zuczka z lasu