"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
ankadr
- Nowy(a)
Pytanie o ubezpieczenie
Witam! Ja tez niecierpliwie przebieram nóżkami w oczekiwaniu na plan
, ale mam pytanko z troszkę innej beczki, a mianowicie dotyczące ubezpieczenia, które płacimy tu w szkole.
Czy jest to ubezpieczenie ogólne (no wiecie takie jak ma się w pracy np. jak ide na jakiś zabieg, albo poprostu chcę isć na wizytę specjalisty w jakimś państwowym instytucie itp. ) czy tylko takie od wypadków na terenie szkoły, złamanie nogi itp.
Wybaczcie, że tak opisowo, ale nie orientuję się w tym temacie za specjalnie, a potrzebuję się tego dowiedzieć.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, a jakby ktoś mi jeszcze wypisał, albo może nie wiem dał linka, żebym mogła sobie poczytać co się w tym naszym ubezpieczeniu zawiera to już w ogóle superwdzięczna
A, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale zaoczna jestem
.
Czy jest to ubezpieczenie ogólne (no wiecie takie jak ma się w pracy np. jak ide na jakiś zabieg, albo poprostu chcę isć na wizytę specjalisty w jakimś państwowym instytucie itp. ) czy tylko takie od wypadków na terenie szkoły, złamanie nogi itp.
Wybaczcie, że tak opisowo, ale nie orientuję się w tym temacie za specjalnie, a potrzebuję się tego dowiedzieć.
A, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale zaoczna jestem
-
Happy
- Wyrocznia WSR

No to nastąpiła tu krótka wymiana uprzejmości między grupami zaocznymi a dziennymi...
Przypominam moim ulubionym grupom dziennym, że aby zaliczyć semestr należy mieć napisanych minimum 50 postów na forum szkoły (gronowe się nie liczą). Jutro biorę się za podliczanie i zobaczę co mi z tego wyjdzie!!!

Przypominam moim ulubionym grupom dziennym, że aby zaliczyć semestr należy mieć napisanych minimum 50 postów na forum szkoły (gronowe się nie liczą). Jutro biorę się za podliczanie i zobaczę co mi z tego wyjdzie!!!
-
OSHka
- Ekspert