"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
rozumiem że jesteś dzienny, ale musisz sprecyzować o jakie zajęcia Ci chodzi ...piotrekwwa pisze:no i nie dotarlem tydzien temu na warsztaty z foto:( w takmi razie nastepne mamy za tydzien tak?w tym tygodniu nie ma ?zamotany jestem z tym planem strasznie:]
warsztaty fotograficzne odbywają się co tydzień ... tyle że naprzemiennie dla grupy zaawansowanej i początkowej ...
-
- Zaczyna działać
-
- Bywalec
Poprawka
Hejka wszystkim
Czy ktoś wie czy poprawka z Technik Sprzedaży (zaoczne) będzie się odbywał w godzinach zajęć , czy to będzie jakoś wcześniej albo później??

-
- Nowy(a)
-
- Zadomowił(a) się
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
Re: Poprawka
Co do terminu poprawy technik dla grup zaocznych - to pracujemy nad nimmarcin1978wawa pisze:Hejka wszystkimCzy ktoś wie czy poprawka z Technik Sprzedaży (zaoczne) będzie się odbywał w godzinach zajęć , czy to będzie jakoś wcześniej albo później??

zaglądaj na forum - ogłoszenia dla słuchaczy WSR - ważne informacje dla grup zaocznych - jak tylko będziemy wiedzieć to damy znać

-
- Czasami coś napisze
Ponieważ pewne nieprzyjemne okoliczności uniemożliwiają mi przybycie na pierwsze zajęcia, rozpocznę naukę w wueserze od nieobecności. A ponieważ mnie nie będzie w najbliższy weekend, nie będę mógł się pozapisywać na zajęcia. Pytanie brzmi: Czy będzie to miało jakieś konsekwencje poza tym, że będę mógł się zapisać dopiero w listopadzie i nie będę miał możliwości zmiany?
No i jeszcze pytanie, czy znajdą sie chętni, żeby biednemu yacusiowi powiedziec po krótce, co się działo na konkretnych zajęciach?
No i jeszcze pytanie, czy znajdą sie chętni, żeby biednemu yacusiowi powiedziec po krótce, co się działo na konkretnych zajęciach?

-
- Ekspert
konsekwencje będą ogromneyaceusz pisze:Ponieważ pewne nieprzyjemne okoliczności uniemożliwiają mi przybycie na pierwsze zajęcia, rozpocznę naukę w wueserze od nieobecności. A ponieważ mnie nie będzie w najbliższy weekend, nie będę mógł się pozapisywać na zajęcia. Pytanie brzmi: Czy będzie to miało jakieś konsekwencje poza tym, że będę mógł się zapisać dopiero w listopadzie i nie będę miał możliwości zmiany?

1. Stracisz pierwsze zajęcia,
2. Będziesz musiał zapisać się na zajęcia na kolejnym zjeździe i nie będziesz miał możliwości "wykreślania się" z list,
3. Jeżeli nie dopełniłeś jeszcze wszystkich wymaganych formalności (oddanie umowy, opłata za ubezpieczenie) - to dobrze by było gdybyś pojawił się w szkole jakoś w tygodniu),
Pozatym nie będzie innych nieprzyjemności