Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
karolina
- Nowy(a)
autor: karolina » 21 sty (pt) 2005, 14:22:36
Czesc ludu!
moze wy bedziecie wiedzieli co sie dzieje z p. K.Borek od photoshopa???
moja grupa (z SG I Z) czeka na jakies informacje odnosnie zajec.... nic nie robimy a czas nam ucieka.
Moze ktoś mi odpisze co bedzie z sesja??? skad mamy miec zaliczenia ??? (oceny??)
pozdrawiam
kard

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

dziwie się temu zdziwieniu - Kasia B. w związku ze służbowymi obowiązkami została zastąpiona przez Cezarego Sz. i Oskara D.
Co znaczy, że nic nie robicie - przecież wspomniany C.Sz. miał z Wami zajęcia? Zasady zaliczeń pozostają bez zmian i będzie je koordynował Oskar D (wraz z Kasią jeden z najlepszych trenerów w obszarze wspomnianego oprogramowania) lub inna wyznaczona osoba.
-
karolina
- Nowy(a)
autor: karolina » 21 sty (pt) 2005, 14:46:16
na zajeciach uczymy sie sami: czyli robimy to co zdazylismy sie z Kasią nauczyc, ale nic poza tym. Jedne zajecia przeprowadzil nam kolega z grupy z nudow...... nie chce nikogo oskarzac lub posadzac bo dowiedzialam sie Kasi nie bedzie a zajec nie mamy juz od 3-4 zajec z photoshopa. martwie sie tym

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

jesli to sie okaże prawdą to nie chce nikogo straszyc ale polecą głowy - a kolega nie prowadził z nudów, tylko był wyznaczony przez Kasię i na podstawie przygotowanego przez nią materiału pod okiem Sławka W. miał kontunuować program
nie rozumiem natomiast "nie chce nikogo oskarzac lub posadzac bo dowiedzialam sie Kasi nie bedzie"
to, że jej nie będzie pisałem powyżej, jak również to, że sw poinformował mnie, ze są wyznaczeni i umówieni wykładowcy na zastępstwa... nie chce się powtarzać ale jeśłi to nie zostało zrealizowane to będę bardzo wściekły,
a co do Waszej grupy - te zajęcia będa musiały zostac odrobione a zaliczenie przesunięte
wszystkich zajęć było dotychczas 6 - 3 z Kasią, 1 pod okiem sw. + wyznaczony kolega, 2 powinny były być z C. Sz. i kolejne dwa będą z A. K. - to według mojej wiedzy (info od sw.)
-
karolina
- Nowy(a)
autor: karolina » 21 sty (pt) 2005, 15:25:07
ok to juz wszytko wiem, dzięki wielkie, pozdrawiam

-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 21 sty (pt) 2005, 16:01:20
Wyjaśnienia szczegółowe Departamentu PR:
Dotychczas powinno było odbyć się 6 zajęć w każdej grupie informatycznej. Grupa sobotnia Photoshopa z 13:45, od momentu zamknięcia współpracy w tym semestrze z Kasią Borek, była powodem trudności organizacyjnych, bo była jedyną, której nie mógł z pełnym poświęceniem przejąć Czarek Szulc. I jednocześnie jedyną, w której zajęcia nie odbywały się regularnie.
Zajęcia w tej grupie prowadziła trzykrotnie Kasia Borek (16 października, 06 listopada i 04 grudnia), raz Maciek Mazij (20 listopada, za co wielkie dzięki), natomiast dwukrotnie opiekował sie grupą Cezary Szulc (18 grudnia i 08 stycznia). Wiem, że zajęcia, których nie prowadziła Kasia Borek miały charakter luźniejszy, zadaniowy.
Zajęcia jutrzejsze (22 stycznia) poprowadzi Agata Kosno, która realizuje zajęcia z Photoshopa w grupach dziennych. Po konsultacji z Cezarym Szulcem i osobistym rozeznaniu sytuacji przeprowadzi zajęcia dostosowane do poziomu grupy. Ona też przeprowadzi w tej grupie zaliczenia i dokona wpisów do indeksów.
Terminy sesji będą traktowane w tej grupie specjalnie - będą się wtedy odbywać uzupełniające zajęcia dydaktyczne, a wykonywane w czasie ich trwania ćwiczenia będą podstawą zaliczenia.
Przepraszając uczestników tych zajęć za wszelkie trudności i niedogodności - prosimy o stuprocentową frekwencję na ostatnich zajęciach oraz podczas sesji 05 i 12 lutego. Powodzenia!
Ostatnio zmieniony 21 sty (pt) 2005, 16:28:51 przez
s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
karolina
- Nowy(a)
autor: karolina » 21 sty (pt) 2005, 16:13:52
Hej!!
no to dzis spię spokojnie:D
i z nie cierpliwoscia sie biore jutro do pracy na zajeciach
----
pozdrowienia
-