Pozdrawiam
Darya
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
bambi pisze:jest wogole lista w sekretariacie co do wyjazdu tylko z tego co wiem tylko 8 osob jest tam narazie wpisanych
Hej, kurza melodia! Nie bijcie piany. Prowadzone sa tylko zapisy sondażowe - powtarzam to (kurza twarz). Nikt tu nic nie kupuje, jeno deklaruje czy jest wstępnie zainteresowany (tak zrobiło ok. 50 osób z grup zaocznych). Taki sondaż jest wskazany, bo dni wolne majowe różnie lubimy spędzać, a pleneru w tym terminie jeszcze w WSR nie było. Rzumiecie to, kurze dusze?Magdusia pisze:dziwisz sie? nie kupuje sie kota w worq
ja jestem moja a nie kurza dusza ale rozumiemwojtkowski pisze:bambi pisze:jest wogole lista w sekretariacie co do wyjazdu tylko z tego co wiem tylko 8 osob jest tam narazie wpisanychHej, kurza melodia! Nie bijcie piany. Prowadzone sa tylko zapisy sondażowe - powtarzam to (kurza twarz). Nikt tu nic nie kupuje, jeno deklaruje czy jest wstępnie zainteresowany (tak zrobiło ok. 50 osób z grup zaocznych). Taki sondaż jest wskazany, bo dni wolne majowe różnie lubimy spędzać, a pleneru w tym terminie jeszcze w WSR nie było. Rzumiecie to, kurze dusze?Magdusia pisze:dziwisz sie? nie kupuje sie kota w worq
Wydaje mi się, że jak wyjazd miał by się odbywać transportem kolejowym, to wystarczy 20-30 osób - wtedy jest sens robić coś bardziej oficjalnego i z wiekszą "pompą" (bo jeśli jest 5-10 chętnych to i wówczas warto się ruszyć, tyle, że bez ambitniejszych poznawczo i twórczo planów - szkoła tego nie dofinansuje). Natomiast swoistym ideałem byłby wyjazd autokarowy (mozna wtedy poczuć sie swobodniej i np. być mobilnymi również dowolnego dnia podczas wyjazdu), do czego potrzeba 40-50 osób. Houk!Magdusia pisze:Sławku, powiedz jaka jest Twoim zdaniem minimalna ilosc osób zeby takie wyjazd ze strony szkoly doszedł do skutku?