[b]Jesteś singlem? Lubisz czasem "obalić połówkę"?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

[b]Jesteś singlem? Lubisz czasem "obalić połówkę"?

Post autor: mi » 12 lut (czw) 2004, 12:32:52

Jesteś singlem? Lubisz czasem "obalić połówkę"? Jeśli tak, to w obu przypadkach z pomocą przyjdzie ci rosyjska wódka Stolicznaja. Nie, nie musisz się nią upijać, by nie czuć się samotnym. Rosyjska wódka znajdzie dla ciebie śliczną rosyjską pannę młodą i jeszcze nagrodzi skrzynką wódki.

Wystarczy, że odwiedzisz stronę www.stolibrides.com. Potem wszystko staje się proste. Przy dźwiękach rosyjskiej muzyki ludowej zaczynasz poszukiwania. Baza danych Stolicznej zawiera dane mnóstwa atrakcyjnych Rosjanek, które marzą o poznaniu kogoś takiego jak ty. Oczywiście najpierw musisz podać kilka informacji o sobie i swoich preferencjach. Określasz ulubiony kolor włosów, oczu, rozmiar biustu i parę innych szczegółów. Potem wystarczy kliknąć „search” i zobaczysz idealną kandydatkę – choć możesz być nieco zaskoczony wynikiem.

Jeśli nie jesteś pewien, czy proponowana partia jest dobra dla ciebie, możesz przeczytać kilka wypowiedzi ludzi, którym się poszczęściło. Są zachwyceni dokonanym wyborem. Niestety, na razie firma pomaga tylko panom. Bazy danych nie mają w swoich zasobach mężczyzn. Jeśli nawet nie uda ci się znaleźć panny w twoim typie, zawsze masz jeszcze szansę na wygranie skrzynki wódki. Na pewno wystarczy na długo, żeby się nią pocieszać.

Strona Stolicznej to klasyczny przykład opisywanego już przez nas kilkakrotnie marketingu wirusowego oraz prostej reklamo-zabawy (advertainment). Strony podobne do tej, wykonane w jednym tylko celu (no, dwóch - przyciągnięcia uwagi i zdobycia danych kontaktowych) mają ogromną zaletę w porównaniu z rozbudowanymi serwisami produktowymi. Można je łatwo przygotować i równie łatwo z nich zrezygnować w przypadku niepowodzenia kampanii.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 12 lut (czw) 2004, 13:27:50

:lol: :lol: :lol:

Hie hie no nie wiem mi czy chcialabys wykorzystac ten serwis do znalezienia meza. Muzyka tak ze nic tylko sie upic (na szczescie mozna wylaczyc), kandydatki zreszta tez choc zalotnie mowia ze np. pragna wyjsc za faceta z Zachodu 'with big snake in trousers'. Jekaterina na stronie glownej wyglada oczywiscie kuszaco, ale parafrazujac Rosiewicza kto zdzierzylby jak ktos w lozku mowi po rusku. Chyba jedyny wyjatek to scena z Rybki zwanej Wanda (Cleese i Jamie Lee Curtis).

Niezla zabawa, przydaloby sie u nas wiecej takich stron z jajem

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mi » 12 lut (czw) 2004, 13:46:53

niestety albo stety drogi Sinarku, ta strona przeznaczona jest wylacznie bys to Ty ewentualnie znalazl swoja poloweczke :wink:

a co do sypiania z plcia rosyjska to rosyjska ruletka. nigdy nie wiesz kto siedzi w szafie wiesz wujcio, brat - rodzinna mafijka z kalachem. jak nie dogodzisz to pif paf i kolejny glupek sie znajdzie :wink: itd.

a co do pomyslu to jest cos w tym. zawsze trza szukac nowych sposobow przyciagania konsumenta bo juz opieranie sie wylacznie na printerkach, bilbordzikach, marnych testerkach itd. nie wystarczy. teraz zloty srodek to pobudzic wszystkie zmysly i wzrost 100% :wink: :
sczegolnie gdy mowimy o kobietach i "mocnej" :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 12 lut (czw) 2004, 15:32:13

Ok. Jak bede w sypialni to obszukam dokladnie czy nie ma tam jakies rosyjskiej pci. Przy okazji sprawdze tez szafe ;)

Mi, nie zawsze nadazam za TwoiMi myslami, ale podoba mi sie Twoja recepta na zloty srodek. Ta stronka dziala mocccno organoleptycznie ;) A jesli dodac do tego szczypte humoru z ta parodia serwisow w ktorych panowie z Zachodu moga sobie kupic dziewczyne. No to jest to strzal w 10, a moze nawet w setke. Przynajmniej ja mialem sobie ochote cos golnac ;) Nie wiem tylko czy perspektywa wygranej dla ludzi z naszej szerokosci geograficznej jest dostatecznie duza by zostawiac swoje dane. W koncu nie ma to jak metanol ze Stadionu ;)

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mi » 12 lut (czw) 2004, 16:01:20

Mi, nie zawsze nadazam za TwoiMi myslami,
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
tzn?

jesli chodzi o moj tok myslenia to czasem jest on zgubny :wink:
ale majac urwanie glowy czasem za szybko mysle :wink:
ale tak naprawde to gonie za czyms a nie wiem za czym
nudzi mnie nowoczesny swiat reklamy, siedzac w tym , popadajac w rutyne i ciagle slyszac klient na to nie pojdzie a skad mamy to wiedziec jak sie nie zapyta GO , ale to wyzsza szkola jazdy, marzy mi sie zrobienie czegos odjechanego bo ludzi ciagnie do nowego a i jeszcze za darmo to juz ..... czemu nie byc artysta , nad ponad kreatywnym i zucac tylko pomyslami . naprawde wszystko da sie zrobic tylko dajcie sprobowac.
KONIEC CHOWANIA POMYSLOW PO SZUFLADACH :!: :!: :!:
jak jest szansa to trza probowac mi sie udalo i to poczatek , zamierzam walczyc dalej nawet wbrew gorze :twisted:
CZASEM WARTO RYZYKOWAC :wink: :twisted: :wink: :!:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 12 lut (czw) 2004, 21:01:12

Mi nic zlego nie mialem na mysli, wrecz przeciwnie. Tak po prostu jest jezyk pismo to tylko konwencja w ktora ubieramy mysli. Czasem trzeba czytac miedzy wierszami :) Inna sprawa to ze ja czasem sam nie moge zrozumiec tego co napisze pare dni wczesniej :D Niestety tak to jest jak sie zyje w biegu

PS. Wlasnie trzeba zarazac innych swoimi pomyslami. Zycze powodzenia w Twojej walce. Tak trzymac

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mi » 12 lut (czw) 2004, 22:13:45

drogi sinarku :wink:
dzieki za cieplutkie slowa :D
moze kiedys pomyslimy i
powalczymy wspolnie:)) :idea:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 13 lut (pt) 2004, 12:26:49

Powalczymy. Moze kiedys bedzie taka okazja. Musi sie udac! Co tam, na pewno sie uda :)

ODPOWIEDZ