O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
FiLCiA
- Nowy(a)
autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:05:26
Nie wiem czy wypada o to prosic, ale jako, ze nie mam wgladu w czesci strony tylko dla studentow, a i do Warszawy mi daleko, zeby sie pofatygowac na uczelnie, czy ktos moglby mi podeslac jakis plan przykladowy zajec na ktorys z pierwszych semestrow? Chodzi mi glownie o fotografie. Moze byc stary, nieaktualny, nie wazne. Chce zobaczyc jak sa rozlozone przedmioty, w jakich godzinach sa mniej-wiecej zajecia itp. Bede wdzieczna
Pytanie nr 2: czy Szkola znajduje sie daleko od stacji metra?
pozdrawiam
Aga
-
senq
- Ekspert

autor: senq » 26 lut (czw) 2004, 00:08:35
Odpowiedz na pyt.2
Nie. Bardzo blisko (okolo 5min drogi spokojnym chodem) ale...zawsze jest jakies ale. Ja osobiscie nie nawidze tego odcinka od stacji M Imielin do szkolki. Dlaczego? Nie wiem

Ot tak...
-
DiGi
- Początkujący(a)

autor: DiGi » 26 lut (czw) 2004, 00:10:32
Bo zimno jest

-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 26 lut (czw) 2004, 00:14:32
ale wiosna idzie

mnie na tym odcinku to w tej chwili ten lud na jezdni przeszkadza . Slizgawica. A jak nie lód to bloto gdy bialy puszek sie roztapia . Ale wiosna idzie i bedzie spoko . Planu foto nie mam . jestem na grafice .
-
FiLCiA
- Nowy(a)
autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:19:40
Halo! Szybkie odpowiedzi, ale polowicznie na temat

Czy ktos dysponuje planem foto? Ewentualnie prosze o inne, chce tylko sprawdzic czy daloby sie pogodzic ze soba rozne obowiazki, a grunt to wiedziec, czy Szkola ma tandencje do organizacji zajec rano, popoludniu, wieczorami, czy bywaja dni wolne etc. Ponawiam prosbe! Mam nadzieje, ze nie trafie za to do kryminalu

pozdrawiam
Aga
-
FiLCiA
- Nowy(a)
autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:21:00
BTW bylabym tez wdzieczna za jekies foty samego budynku, sal, pracowni, schodow, korytarzy, piwnic

Wszystkiego co daloby mi jakas wizje tego, co mnie czeka

Wygrzebcie cyfraki i podeslijcie mi cosik na maila

-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 26 lut (czw) 2004, 00:27:38
sluchaj - my mamy mala szkole . To nie jest wielki budynek i sale nie sa ze szczerego zlota i super piekne , ale to nie jest wazne . Ja zdjec szkoly nie mam . Co do planu - foto ma w poniedzialki wolne - to wiem . srody , czwartki i piatki - sama wybierasz sobie zajecia - masz 4 jezyki do wyboru + angielski obowiazkowo, kilka programow komputerowych , zajecia dodatkowe oraz warsztaty . Tyle wiem - papapa
-
FiLCiA
- Nowy(a)
autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:46:54
Troszke zle to sformulowalas

4 jezyki do wyboru+angielski.. Czy mam rozumiec, ze lacznie ucze sie 5?
Ale dzieki za podpowiedzi. Moze znajdzie sie ktos kto ma jakies foty budynku i ludzi

p.s. nie licze na pozlacane klamki

sama skonczylam taki ogolniak i studia, ze szkoda gadac. Chce poprostu zapoznac sie z wizerunkiem WSR
pozdrawiam
Aga
-
Ato
- Zawsze coś napisze

na przysle zajecia z 3dmaxa trzeba bedzie wykonac trojwymiarowy obraz szkoly po ktorym mozna sie poruszac, i robic zblizenia na np. wywieszony plan zajec na scianie..
a tak na powaznie, dziewczyno skoro chcesz tyle wiedziec, to chyba warto wybrac sie do szkolki np. zeby sprawdzic czy dojazd masz git, bez odrobiny wysilku nic dzisiaj nie ma,
a dojazd do szkolki jest w porzadku, szczegolnie odcinek kolo budowli i garazy nocka ma klimat
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

to mi wyglada na ostry wywiad gospodarczy
co do języków - precyzuje:
angielski jest obowiązkowy
franc., niem., hiszp., ros., włoski do wyboru
możesz chodzić na wszystkie, tyle że na ang. jest 8 poziomów a na pozostałych tylko od 2 do 3ech
no i od roku nikt na rosyjski nie chciał chodzić
choc ja osobiście tego nie rozumiem
w kwestii organizacji planu jest tak, że jeden dzień w tygodniu poniedziałek lub wtorek - zależnie od specjalizacji masz szlaban - tzn. musisz uczestniczyć we wszystkich zajęciach od 8.30 do np. 16.45
w pozostałe dni zapisujesz się na przedmioty, które sobie sama wybrałaś - ich lista znajduje się na stronie szkoły - jest pewnie niepełna ale daje ogólny pogląd; oczywiście wybór przedmiotów i terminów jest Twoją wolą choć każda specjalizacja ma minima, które musi wypełnić - zgodnie z programami MEN - te minima również znajdują się na naszej stronie
co do zdjęć szczegółowych szkoły - liczymy, że je zrobisz a zdjęć ludzi musisz poszukać w linkach do różnych stron - też tu na forum
powodzenia w tropieniu
-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 26 lut (czw) 2004, 10:33:58
mi sie wydaje , ze dobrym pomyslem bedzie jak zadzwonisz do szkoly - to jest chyba rozsadne . Bedziesz mogla dowiedziec sie szczegolowo i od razu czego tylko chcesz - chyba
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 26 lut (czw) 2004, 12:39:25
senq pisze:Odpowiedz na pyt.2
Nie. Bardzo blisko (okolo 5min drogi spokojnym chodem) ale...zawsze jest jakies ale. Ja osobiscie nie nawidze tego odcinka od stacji M Imielin do szkolki. Dlaczego? Nie wiem

Ot tak...
A co to za burzujstwo w ustach kolegi slysze. Sie nie podoba to sie pieszo chodzi. Wtedy mozna w pelni docenic wszystkie uroki naszej dzielnicy. A odcinki mozna miec jakie sie chce. Nawet Odcinki Specjalne
W tym miejscu chcialem pozdrowic moich rodzicow, moje liceum i cala klase 4f. Wspomienia tego jak dralowalem 90 minut na Wiktorska w czasie strajku komunikacji w czasach wczesnopostpeerelowskich sa we mnie wciaz zywe i na zawsze pozostana w mojej pamieci. Dziekuje