Pozdrowienia z Rzymu
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Pozdrowienia z Rzymu
Pozdrawiam goraco Warszawe z hostelu w Rzymie! Wlasnie zaraz jade na grob Ojca Swietego! Ale tu pieknie! Trzymajcie sie! Goraco tu uff.
buzka
buzka
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Dobry wieczór! To znowu ja. Nie poznalibyście koleżanki. Z plecakiem na plecach podążającą nieznanymi szlakami, przesiadającą się z pociągu na pociąg i co najdziwniejsze dogadującą się w innych językach co mi sprawią największą radość 8O
Melduję się ponownie z Mediolanu, zwiedziłam już Rzym, San Giovani Rotondo (grób ojca Pio - piękne miejsce poza tym) a także Florencję i Pizę. Dziś wreszcie normalny nocleg a jutro ruszam do Wenecji!
Uważam, że Włochy są najpiękniejszym państwem w Europie. Naprawdę trzeba ja zwiedzić. To państwo muzeum po prostu, a w Rzymie zakochana jestem nadal i muszę pojechać tam po raz trzeci! Całuję Was i do zoba po plenerze Waszym na zatwierdzaniu planów! 

-
- Wyrocznia WSR
Czesc kochani witam Was dzis nieco chlodniej [jest tylko 18 stopni
] z Wenecji! Padam juz nieco wiec jak w koncu wroce do Wawy to musze nieco odpoczac. Codzienie okolo 12 godzin zwiedzania, szybki sen, pociag i jade dalej. Ale musze przyznac ze jest tu po prostu cudownie i ze na pewno chce tu wrocic. Nawet ta iwloska totalna olewczosc mi nie przeszkadza a wrecz ja uwielbiam! Dzis np na dworcu w Mediolanie biegalysmy z peronu na peron bo trzy razy zmieniala im sie koncepcja z ktorego peronu ruszy pociag! A mi sie to podoba! I wlosi sa naprawde super mili i przyjazni! Jedzenie obiadkowe pyszne, ale te ich sniadania fujc! Marze juz o typowym polskim jedzonku i nawet zlozylam juz w tym celu specjalne zamowienie! dobra koncze juz po stoje na korytarzu w hotelu w Mestrze pod Wenecja i jest mi zimno! Sciskam Was i do zoba wkrotce!