nowa tv

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

nowa tv

Post autor: Ato » 25 mar (czw) 2004, 19:19:46

Na pocz±tku kwietnia ruszy pierwszy polski telewizyjny kanał turystyczny "Podróże TV", który ma prezentować oferty biur podróży. Prezesem spółki, która ma nadawać program, jest Piotr PrzewoĽniak. Parterami telewizji s± największe polskie biura podróży takie jak Triada, TUI czy Ecco Holiday.

W niekodowanym kanale Podróże TV będzie można zobaczyć oferty biur podróży, które będ± wzbogacane filmami dotycz±cymi wybranych miejsc wypoczynku. Prezentowane będ± też najpopularniejsze kierunki wakacyjnych wypraw Polaków, m.in. Egipt, Hiszpania, Tunezja, Turcja czy Teneryfa. Nie zabraknie polskich regionów turystycznych.

Sygnał Podróże TV nadawany jest z satelity Hot Bird (11.938 GHz Hot Bird 2) a za darmo będzie dostępny także dla sieci kablowych i platform satelitarnych (w Cyfra+ i Polsacie można już zobaczyć plansze testow±).

Kanał Podróże TV rusza 1 kwietnia.

ja tylko od siebie dodam, ze kanal zapowiada sie żenadnie, chyba ze zaczna puszczac filmy z prywatnych wypraw

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 25 mar (czw) 2004, 22:31:14

I bedzie jeszcze bardziej zenadnie. Np. Kuchnia Tv, Gry-tv, Wrozby-tv, SMS-tv itd i inne typu iTV,4fun, Mango, QVC. Wszystko co sie da sprzedac. Na ciekawe formaty typu Teatr telewizji trzeba poczekac na zmiany w publicznej i w prawie. Ja chetnie zobaczylbym cos w rodzaju polskiego SciFi Channel, ale szanse na to marne, bo podobno nie ma na to publiki/rynku.

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 26 mar (pt) 2004, 09:23:27

Jestem za Sinarem ja tez chce Science Fiction zwlaszcza zeby powtorzyli jakas klasyke sprzed 90 roku te filmy sa kultowe i dodal bym jeszcze horrory a zaczal od EVIL DEAD :twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 mar (sob) 2004, 14:34:38

Kesonex pisze: EVIL DEAD :twisted:
A to bys sie skumal z moim brachem. On non stop tylko horrory oglada. Teraz mam mu tlumaczyc Nekromantika. Ze sluchu, tak mam w umowie bo to podobno straszne paskudztwo 8O

ODPOWIEDZ