Outdoor "Luty" - glosowanie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Moj brachu zamowil sobie wczoraj numer. Tragedia. Taka strata.Cale 20 cos zyla. Juz nigdy nie zawierze zadnej firmie. Szczegolnie telekomunikacyjnej. Zlodzieje. Pijawki. Skaandaal. Ciekawe kto za to beknie. Kto za to zaplaci. Pan zaplaci. Pani zaplaci. Ja, ty, ona, my, wy, oni, on. Wszyscy lizemy mu d... wciaz. Bo nie poradzisz nic bracie moj gdy na tronie siedzi ... zboj?
Przepraszam ponioslo mnie ale to poprostu oburzajace.
Hehe likwidacja uslugi dobre. Swietnie super hiper i w ogole tyle ze ja poczekam do jutra az to odszczekaja. A moze podasz zrodlo

Hehe likwidacja uslugi dobre. Swietnie super hiper i w ogole tyle ze ja poczekam do jutra az to odszczekaja. A moze podasz zrodlo

-
- Loża WSR
hmmm czy tak swietnie to bym nie powiedzial to zalezy od ktorej strony sie patrzy. Gdyz z tego co osobiscie sie orientuje jest jakis problem z dystrybucja albo co. W wielu miejscach choc sa chetni kart poprostu nie ma. Co do strony to sprawa juz od poczatku byla 'ciekawa' najpierw strona nie wyrabiala, a teraz z tego co slysze nie mozna zamowic - znaczy sie zamowienie idzie kasa jest pobierana z konta ale potem jest zwracana:) A takze problemy z haslem byly spotykane - typu ze 'Podane haslo nie spelnia wszystkich wymagan' ale czemu konkretnie nie bylo wiadomo 
A kampania nieoficjalnie posiadala plynny budzet ok 50 mln zł.

A kampania nieoficjalnie posiadala plynny budzet ok 50 mln zł.