O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 11 kwie (ndz) 2004, 00:59:05
Witam
Wlasnie przed chwila dotarla do mnie wiadomosc o ow b. smutnym fakcie ...
i szczerze ... wrecz nie wiem co powiedziec ...
chyba slowa nie zawsze sa dobrym zobrazowaniem mysli ...
czasem sa zbyt puste by mogly cokolwiek wyrazic, z naleznym im znaczeniem ..
...In Memorian...
"Kazdy wyrok Twoj przyjme Twardo..."
-
aeila
- Bywalec

autor: aeila » 11 kwie (ndz) 2004, 01:29:00
Z Przykrosci mej czlowieczej moge wydusic z siebie tylko to ze poeta Bedzie na zawsze w mej pamieci.
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 11 kwie (ndz) 2004, 01:45:08
Tez w sumie nie wiem co powiedziec. Dziwne uczucie. W sumie powinnismy sie cieszyc bo odszedl w lepszy swiat. Juz nie cierpi. A jednak jak zawsze gdy umiera ktos bliski jest inaczej. Te ostatnie dni sa naprawde dziwne. Psychoza strachu u nas, w Iraku gina dzieci, cywile zolnierze, wczoraj umiera Trafankowska, dzis Kaczmarski, a jutro jest Wielkanoc. Wszystko to wlasnie w Wielkim Tygodniu. Jak jakies memento. Zycie jest takie kruche. Moze nie chodzi o to tylko zeby korzystac z zycia ale zeby to zycie wlasciwie wykorzystac. I to zaczac zaraz. Wykorzystac np. te chwile z rodzina, znajomymi bliskimi jutro, pojutrze. Jaka mamy pewnosc ze spotkamy sie razem za kilka dni albo za rok? Przepraszam troche to dolujace co pisze ale tak to teraz czuje. Jutro jest specjalny dzien. Dzien ktory ma przyniesc nadzieje. Mam nadzieje ze tak sie wlasnie stanie. Czego sobie i Wam zycze. Pozdrawiam.
-
reyestr
- Bywalec

autor: reyestr » 13 kwie (wt) 2004, 20:50:40
Kazdy kiedys odejdzie, predzej czy pozniej ... zal jednak nie odchodzi tak szybko, przykro tracic tak niesprawiedliwie tak wielkich ludzi . Pamiec.