Maraton Filmowy ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Mysle ze dobry termin to przyszly weekend. Za 2 tygodnie wszyscy gdzies wyjezdzaja poza tym globalisci, wejscie do unii majowka itd. A za 3 tygodnie to juz za daleki termin. Poza tym zaoczni albo padna na zajeciach jak maraton bedzie w piatek albo wymiekna w niedziele po zajeciach ktore sie koncza o 19.00. Poza tym niektorzy w poniedzialek pracuja. Moze wiec ten piatek/sobota ew niedziela.
Dobrze by bylo wybadac frekwencje. Jak ktos wyraza checi
to niech sie odezwie. Zeby nie skonczylo sie jak ostatnim razem. Bo w 3-4 osoby to sie rownie dobrze mozna spotkac w domu albo w pubie czy gdziekolwiek.
Dobrze by bylo wybadac frekwencje. Jak ktos wyraza checi

-
- Ekspert
24.04 macie na mysli... hym... ja to chcetnie bym przyszla, ale mnie znajomi na akademicka impreze wyciagaja... 1.05 mam 18nastke siostry wiec tez nie....
ale w sumie co do tego weekendu to jeszcze nie jestem pewna czy ze studentami z Jelonek sie bede widziala... KURDE... ale za ruszeniem sie i spotkaniem jestem za, chociarz ja do movieoke to nie wiem czy sie nadaje...
A jakie terminy pasuja reszcie poza tymi co juz sie wypowiedzieli tu na forum ?
ale w sumie co do tego weekendu to jeszcze nie jestem pewna czy ze studentami z Jelonek sie bede widziala... KURDE... ale za ruszeniem sie i spotkaniem jestem za, chociarz ja do movieoke to nie wiem czy sie nadaje...
A jakie terminy pasuja reszcie poza tymi co juz sie wypowiedzieli tu na forum ?
-
- Loża WSR
Nikt sie nie upiera przy movieoke. Ale czy na maraton jest wiecej chetnych niz 4 osoby? Jak nie to moze skoczysz z nami Zyrafa w sobote popoludniu do Muzeum Plakatu sa tam 2 wystawy "reklamowe" - m.in laureatow Zlotych Orlow. A moze jest wiecej chetnych na taka wycieczke
Jako inicjator calego zajscia/wyjscia zbieram wirtualne zapisy.

-
- Ekspert
A powiem drogi Sinarze , ze bardzo chcetnie sie z Toba / wami wybiore. Ciekawa wystawa i chetnie bym sobie luknela . Powiec mi tylko ile za wstep sie placi, bo napewno za darmoche to nie wpuszczaja. Jesli moge sie jeszcze zapytac to o ktorej gdzies tak bysmy sie spotkali ? Cos mi sie wydaje ze maraton nie wypali - malo chetnych , a na sile nie ma co takich imprez organizowac . najwyrazniej sie gusta pozmienialy
. Teraz w modzie domowe posiadowy ...