Jaki tytul?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Archie
Nowy(a)

Jaki tytul?

Post autor: Archie » 15 cze (wt) 2004, 22:27:02

Witam.
Chcialbym studiowac zaocznie w WSR. Czy ktos moze mi powiedziec, jaki tytul bede mial po ukonczeniu szkoly? (licencjat, magister, etc...)

Pozdrawiam, Archie

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 15 cze (wt) 2004, 23:11:17

Raczej technik niz licencjat czy magister. Pytanie sie powtarza wiec maly ;) cytat z aw

Po pierwsze:
już po zakończeniu pierwszego semestru na Twoją prośbę sekretariat wydaje Ci świadectwo ukończenia kursu menedżerskiego o kreślonej specjalizacji - i tak po każdej sesji pozytywnym wynikiem ukończonej.
Po drugie:
po czterech semestrach otrzymujesz Kuratoryjne świadectwo ukończenia szkoły - nie musisz podchodzić do dyplomu aby je uzyskać.
Po trzecie:
po zlożeniu i obronie pracy dyplomowej otrzymujesz tytuł zawodowy (lista zawodów MEN) stosowny dla wybranej przez Ciebie specjalizacji z oceną pozytywną w skali od 2 do 6.

Po czwarte:
jeśli średnia twoich ocen na świadectwie ukończenia szkoły jest wyższa/równa 4,0 otrzymujesz dyplom Warszawskiej Szkoły Reklamy potwierdzony powagą instytucji wspierających szkołę - m.in. ASP - więcej on dziś znaczy wraz z Twoją teczką prac dla pracodawców niż jakikolwiek inny papierek - jest swego rodzaju listem żelaznym szkoły gwarantującej Twoje przygotowanie do pracy w zawodzie.

Miluuutka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Miluuutka » 28 cze (pn) 2004, 13:40:40

Sinarku jaki Ty madry jesteś :D A tak na marginesie to ja jakoś się nie doczytałam tego o tym kursie menadżerskim o określonej specjalizacji... hmm :roll: ja tez chcę taki papierek. Myslisz,ze mogę jeszcze teraz prosić o wystawienie go??? Pozdrawiam!!!

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 28 cze (pn) 2004, 18:43:16

Sinarze...."Chwała ludziom dobrej roboty!"

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 cze (pn) 2004, 22:58:02

Milutka tez o myslalem od jakiegos czasu. Bo jak to mowia jak daja to brac jak bija to uciekac :) Zawsze to jakis papier w garsci. Na stronie jakos o tym nie widze ale w informatorze bylo.

Za pozno raczej nie jest. Ja np sesji jeszcze nie skonczyem. Zostaly mi warsztaty. Jak bede w weekend w szkole chce sie dowiedziec co do tego potrzeba ile to kosztuje itd

Miluuutka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Miluuutka » 29 cze (wt) 2004, 00:14:39

Dokładnie... im więcej ciekawych świstków tym wydajesz się bardziej kompetentny a to dla potencjalnego pracodawcy jest ważne.
No to super!! Jak już będziesz wiedział to napisz co i jak, będę wdzięczna!!
Pozdrawiam serdecznie!!![/b]

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 29 cze (wt) 2004, 00:21:15

1. papierek nic nie kosztuje
2. aby go otrzymać składasz podanie - znaczy kartkę papieru do sekretariatu
3. mozna w każdej chwili - nie widze powodu żeby nie

pozdrowienia dla papierzaków :)

Miluuutka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Miluuutka » 29 cze (wt) 2004, 00:28:12

Hihihi :) jak to dobrze, ze juz jesteś... wszystko znów staje się jasne i klarowne... Dzięki za info, co do kartki papieru to hmm... napiszę na niej, że chce papirusen dupusen by podetrzen sen dupen :wink: zartuję oczywiście... wiem co pisze się w podaniach :)
Jako jedna z przedstawicieli rodu papierzaków dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam serdecznie!!!

Oj... coś mam głupawkę... to ta godzina chiba :roll: :twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 29 cze (wt) 2004, 15:43:40

A to dobrze. To sie chwali WSR. Bo zawsze jak ide cos zalatwic u mojej drugiej wielkiej milosci ;) czyli na UW to stale sie okazuje ze kazdy swistek legitymacja cosik kosztuje. A studia mam niby bezplatne. Ot co nie ma w zyciu nic za darmo. Jak juz nawet nic nie inkasuja to trzeba 5 miejsc obleciec i od 7 osob stempelek dostac. Glupota

PS. A co do papierzakow to mam 2 takie znajome co im sie spis tych dyplomow patentow kursow itp ledwie miesci na 2 kartkach cv

Miluuutka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Miluuutka » 29 cze (wt) 2004, 16:09:14

Hihihi to prawie jak mi :D Tylko ja tam jeszcze dodatkowe kwalifikacje wpisuje i niezliczone talenty :wink: hahaha to oczywiście żart bo pewnie zaraz jakąś naganę dostanę :D Pozdrawiam!!
P.S.Mimo wszystko proszę Cię Sinarku byś dał znać co i jak.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 29 cze (wt) 2004, 16:56:51

Oczywiscie Aniu zrobie to po niedzieli. Zreszta i tak mialem sie do Ciebie odezwac. Pozdrowionka

ODPOWIEDZ