śmieszna konkurencja z Batorego 14 - zalosne

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
crypter
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

śmieszna konkurencja z Batorego 14 - zalosne

Post autor: crypter » 28 cze (pn) 2004, 19:11:02

Witam, niewiem czy zaowazyliscie ale WSR ma kolejna konkurencje.
Obrazek
Jak dlamnie to grafike na stronie i plakacie maja zalosna niewiem kto im to robil takie badziewie ze zal za dupe sciska 8) a jeszce zeby tego bylo malo to strone maj zrobiona z jakiegos szablonu (patrz na glownej stronie lewy dolny rog :twisted: ) jakies zarty jakby ktos chcial zobaczyc strone ich to jest tu www+szkolareklamy+edu+pl (wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc bo grozi to uszczerbkiem na zdrowiu :wink: )

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 cze (pn) 2004, 22:41:08

Mi to wyglada na cryptoreklame ;)

To jest jak jakis kolaz produkcji 7-latka. Wytarte hasla wielorazowego uzytku. Do tego ta peerelowska zielen ktora po prostu odstrasza. No i to Http. Co oni to na kolanie robili. Wyglada ze nawet Worda za dobrze nie znaja o innych programach nie wspominajac

Troche trudno mi zrozumiec taki ruch w interesie. Jedni otwieraja kierunek z angielskim wykladowym tu jakis nastepny doppler wsr, szkol filmowych skolko ugodno. Sama Unia daje nam ten boom w gospodarce branzy i na rynku pracy czy co. A jedyna czysta szkola branzowa jak sie przeniosla do Hamburga ta tam siedzi i wracac nie ma zamiaru. A miala byc filia. Cos chyba nie jest tak pieknie

A w ogolu dzis rano to dostalem maila z oferta internetowej szkoly o zblizonym profilu. Na pewno mamy boom w branzy edukacyjnej.

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

nowe linki

Post autor: aw » 29 cze (wt) 2004, 01:26:18

mozna troche poczytac w komentazach o naszej konkurencji,
ooo i podobno dzilamy nielegalnie - brrr - juz wiem, dlaczego tak sie ostatnio pocilem
http://***SPAM***.pl/1,3,8,653743 ... forum.html
http://***SPAM***.pl/1,3,8,650147 ... forum.html
http://***SPAM***.pl/1,3,8,651867 ... forum.html

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 02 lip (pt) 2004, 10:51:42

Nie ogladajmy sie na maruderow trzeba dazyc do najlepszych. Tu kilka adresow naszych blizniakow (siostr?) zagranica

www.adschool.com
Brainco szkola z Minneapolis. Studiuja tam tez ludzie z Kanady, Chile, Norwegii... 5 dzialow (Art Diretction, Branding, Writing, Interactive, Management&Account Planning) z dalszym podzialem na specjalnosci. Np. Writing - Copywriting, Promotional Writing, Interactive Writing

www.adschool.edu Miami Ad School.
Miedzynarodowa szkola z kwatera glowna na Florydzie. Wyglada ze nadal ma oddzial w Warszawie. Cena w Polsce 2x mniejsza niz na calym swiecie, a i tak srednio 1 miesiac kosztuje tyle co mnie rok w WSR

www.bieber.ch Szkola Marketingu i Reklamy ze Szwajcarii

www.fabrica.it
Szkola a moze raczej warsztat Oliviero Toscaniego. Jak mi sie wydaje ma nawiazywac do renesansowych tradycji. Jesli masz talent i do 25 lat mozesz sie starac o miejsce w kolonii Mistrza. Szczegolnie poszukiwani teksciarze ale sa tez miejsca da interaktywnych, fotoamatorow i tych jak im tam vilmowcow :)

www.werbeschule.de
Uczelnia z Saksonii z wydzialem marketingu i komunikacji. W programie m.in psychologia reklamy, psychologia kolorow, corporate design, layout, prawo reklamy, media, marketing, badanie rynku.

Ta lista przedmiotow brzmi dosc znajomo. Wnioski lista przedmiotow zblizona do WSR. No moze poza Fabrica i troszke Miami. Pozostali maja co najwyzej wiecej godzin. A czesne jest... coz edukacja kosztuje. Ale nie wszystko mozna przeliczyc na pieniadze. Zycie to powinna byc przygoda trzeba probowac. Mam nadzieje ze linki sie przydadza i ktos po WSR kiedys wyladuje w jednej z tych szkol. Niech mi wtedy kartke napisze, no powiedzmy maila :)

ODPOWIEDZ