Praca
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Praca
Jak jest ze znalezieniem pracy podczas studiow? Zaznaczam, ze juz w tej chwili mam pewne pojecie o fotografi, grafice... czy latwo da sie pogodzic nauke z praca? Ile można zarobic? Wielu z was pracuje? Jak sytuacja z praca wyglada po skonczeniu szkoly? Jak jest z pieniazkami?
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Pozwole sobie powiedziec ze jest to ciezkie pytanie do odpowiedzi jednoznacznej - bo mozna zarabiac od 'nic' do 'duzo'.
Mozliwosc rozwoju w branzy reklamowej moze przeciez dac nawet i roznoszenie ulotek - poznaje sie trendy i preferowane style grafincze ale zabrobki raczej zbyt satysfakcjonujace nie sa
Dlatego sadze ze krotkiej i jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskasz - takiej ktora nie zaczynala by sie od "to zalezy od...".
Mozliwosc rozwoju w branzy reklamowej moze przeciez dac nawet i roznoszenie ulotek - poznaje sie trendy i preferowane style grafincze ale zabrobki raczej zbyt satysfakcjonujace nie sa

Dlatego sadze ze krotkiej i jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskasz - takiej ktora nie zaczynala by sie od "to zalezy od...".
-
- Ekspert
-
- Zadomowił(a) się
taaa
praca fajna rzecz tylko zeby ktos jeszce ja dal
jak narazie to skonczylem wsr juz rok temu szukam ciagle roboty i jedno co ciagle slysze to doswiaczenie gdzie jest pana doswiaczenie jakie jest gdzie pan pracowal itp a ja na to odpowiadam a gdzie je mialem zdobyc jak nikt niechce dac mi szansy na jego zdobycie, i to jest takie zamknete kolo petla bez wyjscia, wiec powoli juz mam dosyc tego wszystkiego i chyba pozostanie mi roznosic ulotki albo zapier... w tesco albo innym poj... wyzyskiwaczu z pampersem w gadziach bo odlac sie niedadza!
pewnie sie troche nie wbilem w temat topiku ale takie sa smutne realia niestety
praca fajna rzecz tylko zeby ktos jeszce ja dal

jak narazie to skonczylem wsr juz rok temu szukam ciagle roboty i jedno co ciagle slysze to doswiaczenie gdzie jest pana doswiaczenie jakie jest gdzie pan pracowal itp a ja na to odpowiadam a gdzie je mialem zdobyc jak nikt niechce dac mi szansy na jego zdobycie, i to jest takie zamknete kolo petla bez wyjscia, wiec powoli juz mam dosyc tego wszystkiego i chyba pozostanie mi roznosic ulotki albo zapier... w tesco albo innym poj... wyzyskiwaczu z pampersem w gadziach bo odlac sie niedadza!
pewnie sie troche nie wbilem w temat topiku ale takie sa smutne realia niestety

-
- Początkujący(a)
-
- akademiareklamy.edu.pl
Ty crypciu masz taki problem dodatkowy, że jak ktos Cie nie zna, to sie Ciebie zwyczajnie boi; bo ja wiem i Twoi znajomi, ze jesteś super gość ale jak stajesz w drzwiach, to ma się wrażenie, że ktos przyszedł ściągac haracz - nie obraź się - przyjdz do starej naszej psiej budy coś razem pokombinujemy - bo inaczej ciągle będziesz słyszał te kłamstwa i wymówki
PS
Digi - drogi sklepikarzu hehe - otym to na jawnym mys obie nie pormawiamy - jak chcesz cos zaproponowac lub uslyszec propozycje to zapraszam na emilię
PS
Digi - drogi sklepikarzu hehe - otym to na jawnym mys obie nie pormawiamy - jak chcesz cos zaproponowac lub uslyszec propozycje to zapraszam na emilię
-
- Zadomowił(a) się
co fakt to fakt do ulomkow nie naleze a misto kazdy zna w korym sie urodzilem i wychowalem wiec sie boja niewiem czego ale niech sie bojaaw pisze:Ty crypciu masz taki problem dodatkowy, że jak ktos Cie nie zna, to sie Ciebie zwyczajnie boi; bo ja wiem i Twoi znajomi, ze jesteś super gość ale jak stajesz w drzwiach, to ma się wrażenie, że ktos przyszedł ściągac haracz - nie obraź się - przyjdz do starej naszej psiej budy coś razem pokombinujemy - bo inaczej ciągle będziesz słyszał te kłamstwa i wymówki