Miss/Mister WSR grup zaocznych

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 16 kwie (śr) 2008, 14:30:50

Wybory odbyłyby się podczas imprezy 10/17 maja. Muszę się skontaktować ze Sławkiem Wojtkowskim i zapytać, czy udało mu się porozumieć z właścicielami lokalu, w którym bawiliśmy się ostatnio i czy lokal został wynajęty. Jeśliby Miłe Panie z Sekretariatu mogły podpytać - byłbym wdzięczny :)
Sama procedura jest prosta :) Stawia się znak przy nazwisku wybranego kandydata/wybranej kandydatki. Oczywiście na miejscu. Chwilę to potrwa, fakt, ale będzie sprawiedliwie :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 16 kwie (śr) 2008, 21:00:54

No dobrze Adamie, nie wiem czy jestem miła ale podpytam przy najbliższej okazji! :wink: :P Aaa czyli głosowanie poprzez postawienie "krzyżyka" a nie jakieś inne wynalazki! :roll: To dobrze, super. :idea:

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 17 kwie (czw) 2008, 10:14:17

dokladnie bez zadnych wynalazkow :)
do tego mysle, jak zdzialac, zeby sie oszustw pozbyc potencjalnych. nie to, bym zarzucal, ze ktos chce oddac wiecej glosow!
myslalem, by w momencie zamkniecia listy osob chetnych na impreze (podejrzewam, ze bedzie skladka, jak ostatnio), wydrukowac odpowiednia ilosc kart do glosowania. ewentualnie zawsze mozna wydrukowac nazwiska podwojnie, jedna dac tym, ktorzy wpuszczaja do klubu, druga komisji wyborczej :)
tak tak :D bedzie komisja wyborcza :D do ktorej teraz prowadze nabor :) potrzebne sa 4 osoby, po jednej z kazdej specjalizacji. komisja czuwalaby nad poprawnoscia glosowania. wydawalaby karty, odhaczala tych, ktorzy karty pobrali i pilnowala, by ladnie wrzucali do urny swoje glosy :) no i jeszcze zajelaby sie liczeniem glosow. oczywiscie organizatorzy w liczeniu pomoga! chetnych do pomocy poprosze o wpisanie sie tu. dzieki mocne.

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 17 kwie (czw) 2008, 11:35:33

Zgłaszam swą piękną kandydaturę: Anka Proń SG I :)

NataliaW
Nowy(a)

wycofanie

Post autor: NataliaW » 18 kwie (pt) 2008, 14:29:07

Witam serdecznie :D
a więc niniejszym muszę poprosić o wycofanie mnie z kompetycji,ponieważ najprawdopodobniej nie będzie mnie na planowanym evencie, a poza tym nie do końca chciałam się znaleźć na tej (jakże szacownej :P ) liśćie, pozdrawiam :D

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 28 kwie (pn) 2008, 19:35:01

a już 17... jejeje.... będzie się działo :!:

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 05 maja (pn) 2008, 12:07:44

już chyba wszyscy wiedzą, że impreza jest

17 maja :)

!?estan preparados por la Fiesta Latina?!

i z cyklu ogłoszenia drobne i prośby :)

prośba do Pań z Sekretariatu :) czy byłybyście uprzejme pomóc w identyfikacji zgłoszonych osób? na forum kandydatury podawane były z imienia i pierwszej litery nazwiska oraz specjalizacji. na liście byłoby miło umieścić pełną informację, a na moją prośbę o wyrażenie zgody na udział i podanie pełnego nazwiska niestety osoby, które powinny, nie odpowiedziały :( może jakaś lista w sekretariacie i by się zgłaszali? jeśli nie - trudno. po prostu nie będą na liście. szkoda, bo by była większa zabawa, ale cóż. będę wdzięczny za pomoc lub wskazówkę :)

ogłoszenie:
nadal poszukujemy chętnych do pomocy przy liczeniu głosów. bardzo prosimy o zgłoszenie ochotników (2-3 osoby). oczywiście spoza uczestników konkursu, by nie zarzucić nam fałszowania głosów ;)

dzięki wielkie i mam nadzieję, że impreza będzie przednia :)

pozdro wielkie
and the world peace :)
(jak zwykły mówić kandydatki w jusa :D)

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 21 maja (śr) 2008, 10:25:03

na zdjęcia będzie trzeba odrobinę poczekać niestety.
Miss - Anna P. z grafiki
Mister - Piotr (reszta objęta tajemnicą)
Osobowość WSR - Iza Lebuda

:)

Gratulacje wszystkim i podziękowania dla obecnych :)

ODPOWIEDZ