tak poczytałam sobie inne tematy topiców i wiecie co sobie myślę? czy w ogóle to ma jakiś sens? bez obrazy dla innych ale wprowadzanie tematów na siłę aby tylko .. moim zdaniem mija się z celem.
ok. zadanie miało pewnie pokazać czy potrafimy założyć nowy temat, czy potrafimy prowadzić dyskusje i trzymać się założonej przez siebie tezy i działać w ten sposób aby topic "żył" . ok. zgadzam sie.
ale to miało być tematyczne .....
co myślicie na ten temat?
zaliczenie : Topic
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
że tak powiem.... to własnie w tych wszystkich topikach które masz pewnie na myśli pojawiały się opinie na ten temat ogólnie i na temat każdego topicu z osobna XD
jak to ktoś napisał, to forum ma swój poziom i zakładanie topicu tylko po to by utrzymać go jakoś przy życiu mija się z celem. osobiście dziwię się, że dostaliście takie zaliczenie- ma to pewnie swoje korzenie w tym co napisałaś, ale mimo wszystko... okazało się że forum zostało w dużej mierze zaśmiecone.
jak to ktoś napisał, to forum ma swój poziom i zakładanie topicu tylko po to by utrzymać go jakoś przy życiu mija się z celem. osobiście dziwię się, że dostaliście takie zaliczenie- ma to pewnie swoje korzenie w tym co napisałaś, ale mimo wszystko... okazało się że forum zostało w dużej mierze zaśmiecone.
-
- Nowy(a)
zgadzam się.
szczególnie, że tematy zakładane z przymusu są zazwyczaj bez sensu i nie trzymają się kupy a więc tym bardziej nie zainteresują innych.
ciekawa jestem co będzie brane pod uwagę przy ocenianiu?
ilość wpisów czy jakoś tematu?
ps. miałam dokładnie taki sam topic założyć, ale widzę, że ktoś mnie wyprzedził
szczególnie, że tematy zakładane z przymusu są zazwyczaj bez sensu i nie trzymają się kupy a więc tym bardziej nie zainteresują innych.
ciekawa jestem co będzie brane pod uwagę przy ocenianiu?
ilość wpisów czy jakoś tematu?
ps. miałam dokładnie taki sam topic założyć, ale widzę, że ktoś mnie wyprzedził