[ogłoszenie] wokalista poszukiwany!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
bartek_f
Bywalec
Bywalec

[ogłoszenie] wokalista poszukiwany!

Post autor: bartek_f » 26 paź (ndz) 2008, 19:26:04

Próbowałem już dosłownie wszędzie indziej, jednak bez skutku - więc spróbuję i tu. Przecież nie samą grafiką/fotografią/telewizją/strategią WSRowiacy żyją! Mamy w szkole mnóstwo osób, którym w duszy muzyka gra a niektórym gra tak głośno, że czasem można tę wypływającą z nich usłyszeć. ;) Dlatego stwarzam tym osobom SZANSĘ na rozwijanie swoich muzycznych pasji ujścia ich "audiokreatywności". ;)

Sprawa bardzo prosta jest prosta.

Poszukuję charyzmatycznego wokalisty do kapeli grającą muzykę w klimatach metal - thrash - progrock. Mile widziane doświadczenie i umiejętności tekściarskie w jakimkolwiek* języku. (szansa dla śpiewających copyrighterów) ;) Mamy własną salę prób**, dużo materiału, zarówno gotowego, jak i w zarysie, i staramy się ukończyć pierwsze demo (co nie jest możliwe bez wokalisty). Graliśmy sporo koncertów, mam nadzieję, że jeszcze więcej będzie przed nami. Oczekujemy zaangażowania w projekt i co oczywiste, umiejętności śpiewania.

Przekaz swój kieruję do męskiej części słuchaczy WSR.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt via mail:
:arrow: bartekferus [at] gmail.com

Bardzo mile widziane będą wszelkie próbki głosu i śpiewu - zarówno a capella jak i podkładami karaoke.

Mam nadzieję, że ogłoszenie nie gwałci żadnego punktu regulaminu forum*** i powisi trochę. :)

* preferowany polski, ew. angielski.
** sala mieści się w warszawskim Ursusie, nieopodal stacji PKP Ursus.
*** nigdzie na forum nie znalazłem przeciwwskazań.

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 26 paź (ndz) 2008, 20:56:34

jakieś próbki muzyki powinieneś dać - moim zdaniem przynajmniej zainteresowani mieliby jakąś próbkę :P / odnośnik / cokolwiek

w końcu nie wszyscy mieli styczność z tego rodzaju muzyką, a samo nazewnictwo styli jest bardzo płynną sprawą O_o

+ jestem ciekawy :D

bartek_f
Bywalec
Bywalec

Post autor: bartek_f » 26 paź (ndz) 2008, 21:10:34

I tu się zaczynają schody. Jak napisałem w ogłoszeniu:
żem w ogłoszeniu pisze:staramy się ukończyć pierwsze demo (co nie jest możliwe bez wokalisty)
Na dzień dzisiejszy nie dysponujemy odpowiednim sprzętem żeby nagrać nawet na setkę próbę, a to co mamy nagrane nie reprezentuje nic (nie zostały jeszcze nagrane wszystkie instrumenty) i będzie miało efekt odwrotny niż miałby mieć w założeniu. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, zapraszam na próbę - gwarantuję, że słuchanie nas na żywo brzmi lepiej niż jakiekolwiek nagranie ;)

Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie udzielić mi (a właściwie nam) kredytu zaufania. Z dotychczasowych doświadczeń wynika, że "pretendentom" podoba się to, co robimy - problemem stawały się praca, rodzina i inne codzienne lub mniej perypetie... niestety :?

Smierc*
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Smierc* » 26 paź (ndz) 2008, 21:12:39

może mnie nie zabije za wtrynianie się miedzy wypowiedzi, ale adres do strony kapeli: http://www.graal-band.com/
tam jest chyba jeden kawałek do odsłuchania w dyskografii :P

bartek_f
Bywalec
Bywalec

Post autor: bartek_f » 26 paź (ndz) 2008, 21:18:07

przemilczę fakt, że strona ma być w przebudowie i to nagranie pochodzi sprzed dwóch lat. ze składu, co nagrywał ten wałek zostałem tylko ja i basista. :roll:

prędzej można z myspace posłuchać:
http://myspace.com/graalpoland

cóż, pewnie "dzięki" koleżance wyjdę na kłamczucha, ale jak wspomniałem - ten materiał nie jest dobry do rozpowszechniania a już na pewno oceniania naszej twórczości, która obecnie dość odbiega od tego, co jest w necie :roll:

koza
Nowy(a)

Post autor: koza » 27 paź (pn) 2008, 00:18:57

Muzycznie nieglupie nawet ;) Ja dre ryja juz w trzech kapelach, wiec powodzenia zycze ;)

ODPOWIEDZ