Wakacje 2004
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Wakacje 2004
Wakacje dzielimy na trzy etapy.
1. Etap typu "pressing" - rodziciele/żywiciele Twoi krzywo patrzą na Ciebie i mówią bez słów: Znajdź sobie prace!
2. Etap "na poprawke" - poprawiasz cos w szkole (matury etc.) szukasz szkoły.
3. Etap "chwała Ci synu" - zarobiłeś i śmigasz po świecie/europie/polsce...masz zaliczony rok, odpoczywasz, nikt sie Ciebie nie czepia.
A Ty gdzie jestes?
Pozdrawiam
Senq
1. Etap typu "pressing" - rodziciele/żywiciele Twoi krzywo patrzą na Ciebie i mówią bez słów: Znajdź sobie prace!
2. Etap "na poprawke" - poprawiasz cos w szkole (matury etc.) szukasz szkoły.
3. Etap "chwała Ci synu" - zarobiłeś i śmigasz po świecie/europie/polsce...masz zaliczony rok, odpoczywasz, nikt sie Ciebie nie czepia.
A Ty gdzie jestes?
Pozdrawiam
Senq
-
- Nowy(a)
Ech, widze, ze jestem all-in-1. Zywicielka narzeka, ze pracy sobie nie znalazlem; prawde mowiac sam mam wielka ochote ja znalezc i nawet ukochac, ale co zrobic jak mnie franca nie chce
Poza tym szukam szkoly + chwala mi za to, ze skonczylem LO i zdalem mature, co prawda w szkole dla doroslych, ale co tu duzo gadac - poziom trudnosci byl taki sam, przynajmniej egzaminu dojrzalosci.
Dlatego wszem i obec oglaszam, iz te wakacje uplyna pod znakiem wirtualnego swiata Warcraft

Dlatego wszem i obec oglaszam, iz te wakacje uplyna pod znakiem wirtualnego swiata Warcraft

-
- Ekspert
hehe na mnie narzeka mamusia że lenistwo mnie ogarnęło burdel w pokoju (ale juz posprzątałam najczytshe pomieshczenie w calym mieshkaniu
) ze zdziadziałam (bo się nie maluje a to dlatego ze jak słońce mocno grzeje to się makijaż rozpushcza i sie przez puder kiepsko opalę) hehe ale to też nadrobiłam bo upały się skończyły :'} a shkoda bo czuje się i tak dosyć blada hyhy jutro idę poshukać jakiejś pracki na kilka dni co nie oznacza że ja znajde hehe ja byż Etap 1.