JAK WSR BEDZIE WYGLADAĆ W 2014 ROKU :
WSR przejmie cały budynek łącznie z tym obok.Będzie sala gimnastyczna, pimpong, a nawet basen. Powstanie barek, gdzie bedzie można się żywić na miejscu. Wszystkie korytarze zapełnione pracami, zdjeciami uczniów/studentów. Na miejscu obok automatu z kawa Nescaffe bankomat. Parking dla samochodów+ dla helikopterów na dachu. Kazda sala z kanapami, fotelami, żótnikiem na ściane, kwiatami ... Rozbudowana czytelnia, ciemnia i studio foto.. Łubikacje z mydłem i ciepłą wodą. poza tym kabiny prysznicowe- np po zajeciach sporotowych- oczywiscie nie obowiązkowych. Ksero za darmo!!! Kilka sal komputerowych ze sprawnym sprzętem... Działajacy radiowęzeł i regularnie wychodząca gazetka szkolna . Pomieszczenie relaksujące (najlepiej dwa, bo jedne dla osob palacych papierosy) z telewizorem azeby mozna było sobie np.odpocząć, albo nie ptrzegapic ulubionego serialu

. Ogólnie w 2004 roku bedzie nie konkurencyjne i chcący się w niej uczy.ć bedą sie zabijać o miejsca. Znakomita kadra.
KTO BĘDZIE SIĘ UCZYŁ :
W tej chwili jest wielu ambitnych i zdolnych ludzi, a w 2004 roku beda tylko najlepsi i najwytrwalsi. Może jakies ufoki-kto wie...
CZEGO :
przypuszczam, że tego co dzisiaj tylko że dopasowane do przyszlych czasow ... reklama, foto, grafika , strategia, realizacja tv ... może nowe specjalizacje jak np wizarz, charakteryzacja, marketing, zarządzanie itp.
ZOSTANIE TAKIE JAK JEST:
wyjazd do Zakopanego w pazdzierniku
automat z kawą Nescafe
zajebista atmosfera
imprezowanie
twórcze myślenie ( ? )
ZMIENI SIĘ:
napisałam powyżej
CO BĘDĄ ROBIĆ ABSOLWENCI :
bedą pracować w prestizowych firmach lub utworza wlasna działalnosc ...
pewnie niektorzy beda nadal zbijac bąki :]
no i każdy bedzie nadal imprezował i miło wspominał WSR, no i oczywiście przyjezdzał na spotkania absolwentów organizowane w szkole...
PSl. narazie nie miałam lepszego pomysłu... mam nadzieje, że na początek może byc i Sinarku jesteś chociarz troszeczke usatysfakcjonowany
A czmu Ty nic nie umieściłeś? Leniuszek zapomniał :]