O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 16 wrz (czw) 2004, 20:04:47
Dzis w ramach programu wymiany UE odwiedzili nasza szkole koledzy z Grecji. Maja u siebie podobna szkole. Kto wie byc moze niedlugo my odwiedzimy jakas piekna grecka wyspe albo jakies inne miejsce w Europie.
Goscie w liczbie 14 osob pojawili sie ok. 16.00. Mieli spotkanie z Prezesem, Slawkiem Wojtkowskim i dyrektor Baldowska. Nasz szkolny kolektyw reprezentowali Mika, Senq i Mefju. Pozniej mieli krotkie zajecia w pracowni komputerowej. W planach rowniez sesja foto. W Polsce maja byc 2 tygodnie i pewnie nas jeszcze odwiedza
PS. I tylko prosze nie mowic nic nie wiedzialam. W tej szkole trzeba byc co dziennie bo tu codzien cos sie dzieje

-
ginka
- Czasami coś napisze

autor: ginka » 16 wrz (czw) 2004, 20:44:38
Zauważyłam zauważyłam!
Krzysiek (SG1) nawet idealnie naprowadził ich przewodniczkę do toalety : no... musi pani pójść prosto, w prawo, w lewo i później w prawo...

chyba dotarła!
Najśmieszniejsze w całym wydarzeniu było to, że tak naprawdę w pierwszej sekundzie nikt nie wiedział, po co oni do nas przyszli

-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 16 wrz (czw) 2004, 21:08:17
A ja o tym juz wiedzialam ok 15 od Cezarego Szulca .... ale dzisiaj nie moflam zostac, a i nawet nie chcialo mi sie wyjatkowo ... Jak wspomniales Sinar- pewnie bedzie jeszcze okazja napotkac Grekow po fachu (?)
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

musze powiedziec, ze mile maja i poczciwe pyski - najfajniejszego maja psora - kurcze nasz andrzej przy nim jest malutki jak kotek - wracał z toalety też (ta chyba była dziś dla nich jak mekka) i aż się ciemno zrobiło w korytarzu - wręcz czarno; podobało mi sie ze nie siadali w ławkach jak uczniaki, tylko zbili się w gromadkę jak kumple trzymający sie razem - szkoda tylko, ze tłumaczka miala problem z angielskim a szczególnie greckim