Nekrolog Marty Bonik

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Nekrolog Marty Bonik

Post autor: aw » 25 cze (pt) 2010, 22:26:57

Muszę z wielkim smutkiem poinformować o śmierci naszej Absolwentki Marty Bonik. Skończyła WSR zaledwie dwa lata temu. Pracowała w Euro RSCG. Awansowała. Za kilka tygodni miała poslubić Andrzeja Dąbrowskiego - również naszego absolwenta. Znów Bóg zabiera nam kogoś wyjątkowego. Nie mogę się z tym pogodzić.
Marta zawsze była gotowa pomagać. Angażowała się całym sercem. I to serce ją właśnie zawiodło. Mam nadzieję, że stawicie się jak najliczniej na jej pogrzebie, o którego terminie będziemy tu informować.
Składam wyrazy współczucia rodzinie i Andrzejowi.

a_anka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: a_anka » 25 cze (pt) 2010, 22:52:50

to jest niemożliwe!!! Nie wierzę :(

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 25 cze (pt) 2010, 23:38:09

Nie rozumiem co się dzieje.. Tylu młodych i ceniących życie ludzi odchodzi..

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Marta Bonik

Post autor: s_wojtkowski » 26 cze (sob) 2010, 00:28:29

Wspaniała dziewczyna. Jeden z najwybitniejszych strategicznych umysłów w historii WSR. Oprócz naszej szkoły ukończyła też studia magisterskie na Wydziale Filozofii UW. Ale najważniejsze jest to, co napisał Artur - miała Wielkie Serce i potrafiła się Nim dzielić. Najbardziej z Andrzejem, ale w mniejszym lub większym stopniu wszyscy doświadczyliśmy jej bezinteresowności i spolegliwości.
Osobiście podziwiałem też pogodę jej ducha oraz lekko ironiczne, przy tym pierwszej próby poczucie humoru.
Jeśli Bóg istnieje, w co Marta, o ile wiem, wątpiła - niech zaskoczy ją, że Jest i że naprawdę potrafi uszczęśliwiać na wieki.

Avallar
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Avallar » 26 cze (sob) 2010, 15:58:52

Była moją przyjaciółką, dla mnie ciągle jest... i ważną częścią mojego życia. Jak to mówiłem, "rodziną" tylko taką, którą wybiera się świadomie... razem z Magdusią naprowadziliśmy Rudych na naszą szkołę, potem gdy ja podejmowałem decyzję by się tu zapisać Ona mnie w tym wspierała i utwierdzała. Było przed Nią całe życie, którego kolejny etap miała zacząć a los postanowił inaczej w tak brutalny, niezrozumiały, nieakceptowalny dla nas sposób... Ci którzy Ją znali, wiedzą że nie dało się Jej nie lubić, atomówka w działaniu, uśmiechająca się do słońca optymistka, ruda burza loków :) tak Ją będę pamiętał. Nie mówię żegnaj... do zobaczenia gdzieś, kiedyś.

maczetka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: maczetka » 26 cze (sob) 2010, 19:35:43

straszne wieści.... Młoda osoba, mimo że nie znałam jej osobiscie to pewnie sto razy minęłyśmy się na korytarzu WSR. Ale ponoć Bóg zabiera nam najlepszych ludzi bo sam ich tam potrzebuje do pomocy..... PJD

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 30 cze (śr) 2010, 02:44:32

[długo nie byłem w stanie czegokolwiek tu napisać, wszystko wydawało się iż będzie banalne itd. i takie pewnie i jest ...]
... to bardzo smutna wiadomość. tuż po jej otrzymaniu umysł ogarnęła jedna myśl 'to nie możliwe'... w ciągu chwili zapadła konsternacja na wiele godzin... jest mi naprawdę bardzo przykro i szczerze współczuje :(

Ulala
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Ulala » 30 cze (śr) 2010, 16:58:49

Matkooo.... nie mogę w to uwierzyć 8O
Razem chodziłyśmy na twórcze zajęcia. Bawiłyśmy się wspólnie raz na ognisku :(
Była bardzo sympatyczną osobą, zawsze uśmiechniętą ;(

Rodzinie i przyjaciołom składam wyrazy głębokiego współczucia.

MartaF
Nowy(a)

Re: Pożegnanie Marty Bonik

Post autor: MartaF » 05 lip (pn) 2010, 10:11:16

MartaF pisze:Uroczystość pożegnania odbędzie się dnia 06 lipca 2010 r. o godzinie 14:30
w Domu Pogrzebowym (sala B) na Cmentarzu Komunalnym Północnym
(Wólka Węglowa).

ODPOWIEDZ