odpowiedz :)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Przyszla_studentka
Nowy(a)

odpowiedz :)

Post autor: Przyszla_studentka » 21 wrz (wt) 2004, 17:38:51

Witam!
odkąd tylko znalazłam tę stronę, tej szkoły w internecie, marzy mi się ona i śni po nocach, zgode w sumie mam od rodziców, gorzej będzie z kasa i to nie na studia a na utrzymanie się :) Jak narazie czeka mnie matura, ze zdaniem sobie poradzę, ale na jakim poziomie to wyjdzie w praniu :) Prosze Was, studenci, o jakieś wypowiedzi na temat tej szkoły, klimacie, ludziach, nauczycielach i innych takich :)
Czekam z niecierpliwością :)

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 21 wrz (wt) 2004, 19:28:48

Cześć. Wiesz nie moge się jeszcze wypowiadać na temat wsyztskiego bo w wzkole jestem dopiero od września, ale szczerze z ręką na sercu, cieszę się że trafiłąm tu, a nie gdzie indziej, bo są tu świetni ludzie (przynbajmniej ci których teraz poznałam) i klimat jest na prawdę super. Nie ma dysatnsu pomiędzy uczniami I i II klas. Na forum były już poruszane takie tematy, wiec możesz je odszukać i przeczytać same pozytywne opinię wypływające spod palcy wielu ludzi :D Polecam szkołe :D Jestem pewna na 99%, że nie pożałujesz wyboru (odchyłki też się zdarzają :twisted: )Pozdrawiam

ODPOWIEDZ