Staż / praktyki w agencji Publicis - teraz!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Staż / praktyki w agencji Publicis - teraz!

Post autor: s_wojtkowski » 23 lis (wt) 2010, 11:11:42

Dostałem wczoraj bardzo miły list; ze wzglęgu na własną próżność :wink: , ale też aspekty praktyczne, publikuję go w całości"

"Witaj Slawku po latach! Dzieki wyksztalceniu jakie mi zapewniles (no i dzieki osobistym atutom;)) pracuje juz 4 rok w agencji Publicis.
Szukamy obecnie stazystki do dzialu account management (czy tez, jak niektorzy mowia brzydko - dzialu obslugi klienta:) i pomyslalam, ze zwroce sie do Ciebie - moze znasz kogos odpowiedniego?
Musi byc to osoba dyspozycyjna (aby przychodzila codziennie, wiec pewnie ktos ze studiow zaocznych) z bardzo dobrym lub dobrym angielskim (beda tlumaczenia do zrobienia), energiczna, chetna do pracy, zachwycona mozliwoscia wspolpracy z sieciowa agencja reklamowa. Staz platny (ale symbolicznie), wiec to chec zdobycia doswiadczenia powinna byc tu sila napedowa.
Daj prosze znac, pozdrawiam Ewa"

Wszystkie osoby zainteresowane powyższą ofertą proszę o maila zawierającego CV i list motywacyjny do 26/11/2010 (wojtkowski (at) szkolereklamy.pl).

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Praca w Publicis?

Post autor: s_wojtkowski » 30 lis (wt) 2010, 14:46:57

Nikt nie chce pracować w Publicis?
Termin składania aplikacji przedłużam do jutra do końca dnia.

descentes
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: descentes » 30 lis (wt) 2010, 20:35:28

Ja bym się chętnie zgłosiła ale daleko mi do nawet ćwierć etatu z moim napiętym planem dnia :) Jakby weekendy pasowały to mogłabym spróbować :)

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Praca w Publicis

Post autor: s_wojtkowski » 30 lis (wt) 2010, 22:11:41

descentes pisze:Ja bym się chętnie zgłosiła ale daleko mi do nawet ćwierć etatu z moim napiętym planem dnia :) Jakby weekendy pasowały to mogłabym spróbować :)
Nie, weekendy odpadają. Ta oferta byłaby dla Ciebie dobra, gdyby pojawiła się po następnych wakacjach. Ale...
Czy nikt z grup zaocznych nie szuka pracy? To szansa zaczepienia się w świetnej agencji reklamowej.

Wiciu
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Wiciu » 01 gru (śr) 2010, 02:15:18

ja szukam :P ..ale wracam raczej do wojska :P

ayla123
Nowy(a)

Post autor: ayla123 » 01 gru (śr) 2010, 10:50:51

Moja sytuacja np. jest taka że muszę być codziennie 8 godzin w swojej regularnej pracy by zarobić na swoją ulibioną szkołę :)
Wprawdzie pracuję w godzinach 12-20.
Ale w ogłoszeniu napisane jest o "dyspozycyjności" .

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 01 gru (śr) 2010, 16:09:51

oferta interesująca, ale atrakcyjna dla tych, którzy nie muszą się sami utrzymywać - wówczas ta "symboliczna" kwota na niewiele się zda.
Chyba, że pracowało by się na popołudnia a z rana tam.

Podjąć ryzyko i zadłużyć się na kilka m-cy dla tej agencji, by później spłacić - się nie opłaca, gdyż pomimo że atmosfera w firmie jest pozytywna to wynagrodzenie trochę za niskie.

ODPOWIEDZ