O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Magdalena
- Ekspert

autor: Magdalena » 01 paź (ndz) 2006, 10:45:19
Wielkieoko pisze:Wszystko w życiu się zmienia droga koleżanko. Jedni przychodzą drudzy odchodzą. Jak w przyrodzie. a tej edycji raczej nie da się wprowadzić. Nie jest przyznawana z automatu a teraz to by za dużo roboty było. A poza tym np. w typnikach ktoś by coś wytypował a potem pozmieniał.
taaak moadrze prawisz...zycie jest brutalne i jakze ciezkie

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 08 lis (śr) 2006, 09:29:10
Magdalena pisze:
taaak moadrze prawisz...zycie jest brutalne i jakze ciezkie

ale za razem jakie ciekawe i urozmaicone.
jak coś trzeba będzie porawić czy też skasować to walcie jeden ruch klawiszem i po Waszym poście.

-
bmendecki
- Nowy(a)
autor: bmendecki » 19 wrz (ndz) 2010, 22:31:13
Witam, jestem nowym słuchaczem szkoły i mam tutaj taką jedną skromną uwagę: jest rok 2010, 2011 zbliża się wielkimi krokami, a Wy wciąż - jak rozumiem - co najmniej od 2005 roku - siedzicie na tym nieszczęsnym phpnuke i na tym nieszczęsnym phpbb. Wiecie strona internetowa jednak powinna być wizytówką szkoły (szczególnie jeżeli jest to szkoła reklamy),a w tej chwili no cóż - nie wygląda i nie działa profesjonalnie.
Może to sprawiać wrażenie, że szkoła nie ma funduszy na zastosowanie tutaj solidnych dedykowanych rozwiązań, albo (co gorsza) nie uważa tego za ważne.
-
vonka
- Początkujący(a)

autor: vonka » 17 lut (czw) 2011, 19:19:47
Również się podpisuję, by odkopać temat z 2005 ;>
Edycja własnych postów to rzecz niezbędna na tym forum....
No więc właśnie. Dodało się dwa razy i gdybym miała możliwość od razu bym to poprawiła.
A tak ktoś będzie musiał sprzątazć za mnie