takiego iksa w ktorego bym kliknal jakby byl przy temacie ktory mnie nie interesuje i znikal by z mojego podgladu na to co sie na forum dzieje.
1. topic (zagajenie tematu)
2. polemika z tematem
3. polemika z tematem badz z wypowiedziami dotyczacymi tego tematu.
4. tylko przemyslane wypowiedzi. czat jest w innym miejscu strony
prosze o iksa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Na Dzeusa. Kyrie Andy to ja na razie poprzestane na Pimsleurze, Antique i internecie. Wczoraj nawet piekny grecki palindrom znalazlem. O Grzechach czyli jakby troche o mnie
nipson onomama ma monon opsin
Niech nikogo nie zmyli to ps (psi) bo to jest 1 litera. Ma to jakoby znaczyc
Obmyj swoje grzechy nie tylko swoja twarz
nipson onomama ma monon opsin
Niech nikogo nie zmyli to ps (psi) bo to jest 1 litera. Ma to jakoby znaczyc
Obmyj swoje grzechy nie tylko swoja twarz
-
- Ekspert
Sinarze, pieknie dziekuje za taka maksyme
Najlatwiej mowi się prawde, zatem koniec ze sciemami; otoz mimo, ze wiekszosc mojej Familii pochodzi lub mieszka w Grecji to grecki lapie w miare szybko, kiedy tam bywam. Ostatni raz dokladnie rok temu po miesiacach kilku wlasnie wracalem do Varsovija.
Ale pewnego dnia dojrzeje do powaznej decyzji: czas nauczyc sie greckiego perfekcyjnie. Na pewno. Na zawsze.

Najlatwiej mowi się prawde, zatem koniec ze sciemami; otoz mimo, ze wiekszosc mojej Familii pochodzi lub mieszka w Grecji to grecki lapie w miare szybko, kiedy tam bywam. Ostatni raz dokladnie rok temu po miesiacach kilku wlasnie wracalem do Varsovija.
Ale pewnego dnia dojrzeje do powaznej decyzji: czas nauczyc sie greckiego perfekcyjnie. Na pewno. Na zawsze.