Pytanie odnośnie wyjazdu integracyjnego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
A ja nic nie wiem
A ja nic nie wiem o żadnym wyjeżdzie intergracyjnym, a chcialbym pojechać. Czy ktoś mnie uświadomi jak wygląda kwestja w przypadku zaocznych?? Dokąd mają jechać, kiedy i za ile??
-
- Zawsze coś napisze
-
- Nowy(a)
wyjazd do Kazimierza
z tego co wiem wyjazd do Kazimierza obejmuje sobotę i niedzielę...bez piątku i odbywa się 27-28.11, i można brać osobę towarzyszącą... 

-
- Ekspert
Prawdopodobnie wyjazd dojdzie do skutku, jeżeli zgłosi się co najmniej "autobus ludzisków". Wyjazd w sobotę rano, powrót w niedzielę wieczorem.
Kazimierz (Dolny n/ Wisłą) jest, jak wiadomo, dość blisko czyli prawie dwa dni atrakcji (największa to kąpiel w Wiśle
połączona z dyskusją na temat twórczości Barei).
Będzie mniej warsztatów / prelekcji - w luźniejszej formie, każdy dla wszystkich specjalizacji (prawdopodobnie poprowadzą je S. Wojtkowski, A. Waczko i A. Mańka).
A dokładnie wszystko będzie pewne przy okazji najbliższego zjazdu grup zaocznych.
Kazimierz (Dolny n/ Wisłą) jest, jak wiadomo, dość blisko czyli prawie dwa dni atrakcji (największa to kąpiel w Wiśle

Będzie mniej warsztatów / prelekcji - w luźniejszej formie, każdy dla wszystkich specjalizacji (prawdopodobnie poprowadzą je S. Wojtkowski, A. Waczko i A. Mańka).
A dokładnie wszystko będzie pewne przy okazji najbliższego zjazdu grup zaocznych.
-
- Nowy(a)
-
- Zawsze coś napisze
-
- Nowy(a)
no toć napisałem że dla sluchaczy wsr cena 99zł a osoby towarzyszace (zgodnie z tym co powiedzial aw) musza do tej kwoty dolozyc okolo 20-30zl dodatkowo bo ich nie obejmuje promocja:):) a teraz cd tego samochodu to ciekawa (choc "obcykana" na sieci fotka) ale widac retusz rejestracji w hmmmm czyzby ps.zwroccie uwage na litery.sa wieksze od cyfr a co za tym idzie nie jest to robota fachowca;)
pzdr
pzdr