O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
kinia
- Zaczyna działać

autor: kinia » 16 lis (wt) 2004, 20:07:48
nom, calkiem w pyte:) a tak serio to mi sie bardzo podoba,
od ewnego niedlugiego czasu zaczal mnie facynowac snowboard, dlatego tez chce sie nauczyc szarzzowac, napewno nigdy nie bede wymiatac jak chlopaki z filmiku, no ale powolutku..:)fajna sprawa naprawde, a muzyczka, hm, spodziewalam sie czegos ostrzejszego, ale milo mnie zaskoczyla
niestety nie iwem kto to spiewa.
(chyba musze nauczyc sie stawiac kropi w postach

)
-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

autor: Nicole_a » 16 lis (wt) 2004, 20:22:20
Kinia masz fajne zdania wielokrotnie złożone

Tez mnie ostatnio zafascynował snowbord, fajny filmik. Jadę na zimowisko an deskę to tez takz robię

Tzn. nie konieczie już w te najbliższe ferie bo w te dopeiro będe się uczyć

-
kinia
- Zaczyna działać

autor: kinia » 16 lis (wt) 2004, 21:04:18
Tez bym chciala gdzies w góry smignąć w tym roku na ferie, nie wem jak to się potoczy wszystko,ale starac sie bede.

NIe wiem tez, jak to z jazda na snowboardzie bedzie, bo brat mi mówi że lepiej zebym sie za jabłuszko albo sanki wzięła..nie iwem o co mu chodzi:)
i że nie chce być przy tym, jak bedę naukę zaczynać, bo nie ma zamiaru mieć siostry na sumieniu, ale co tam, jak prawko robiłam też tak mówił:D
hm moze powinnam sie zapisac na jakis kurs stawiania kropek, bo o przecinkach zazwyczaj nie zapominam:)