O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
senq
- Ekspert

Pewnie z was ktoś wie mózgi WSR.
Na placu Wałęsy (pl.Konstytucji /MDM) jest ogromny banner pewnej sieci komórkowej na I

i na bannerze mega wielkim jest Otylia.
Banner wisi i zasłania obywatelom widok, światło. I tak zastanawiam sie jakie to sa pieniadze ktore idą do kieszeni tych mieszkańców. Generalnie może ktoś (Sinar, Super Size lub aw) mają jakieś dane o tym ile trafia do mieszkańca pieniędzy za miesiac takiego widoczku.
Pozdrawiam
senQ
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 27 gru (pn) 2004, 01:59:51
Trzepia rowno kasiore ze hej. Zreszta ja tez robie to od pewnego czasu. Czy myslisz ze za darmo pozbawilbym sie widoku slonca i mozliwosci opalania sie po kilka godzin na balkunie w lecie. Tylko dlatego toleruje ten bloczek kilkanascie metrow ode mnie ktory otaczac mnie bedzie strefa cienia

dopoki nie wyprowadze sie na swoje. A ta wies znaczy sie WSEI pod nosem. Oczywiscie ze mam darmowy parking plus inne bonusy. Do tego peerelowski transformator piekny jak atomowa bomba zegarowa z ktorego ciagna prund do nowych blokow, tej uczelni i kazdej nowej budowy. A poza tym 10 anten od wszystkich operatorow na dachu bo przeciez moj blok jest polozony w tak malowniczym miejscu. Prezes i spoldzielnia oczywiscie nierowno dziela zyski i odpalaja nam niezla dzialke co miesiac zebysmy siedzieli cicho. Te eleganckie plytki co teraz klada mi na korytarzu to tak w ramach podziekowania. Nie bedziemy musieli za nie placic z funduszu remontowego. Zaluje tylko ze zdjeli mi billboarda ze sciany za moim pokojem. Zawsze wtedy pod moim oknem fajne laski sie krecily. Ale co tam jeszcze rok gora poltora i ALOHA przeprowadzam sie na Hawaje

Mowie Ci Senq jest dobrze, bedzie jeszcze lepiej. Tez musze Cie wkrecic w ten biznes

Pozdrawiam
PS. Na Koncertowej tej wycierpialem swoje, cwiczenia na korytarzu czy na forum

Za to mam teraz darmowy karnet do sali gimnastycznej i na basen jako kombatant

Ostatnio zmieniony 27 gru (pn) 2004, 08:18:45 przez
sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 27 gru (pn) 2004, 02:52:14
Super SeIZe przemawia :
Jakie pieniadze pojawily sie w tym przypadku to nie wiem. Natomiast z tego co sie zorientowalem - od czasu jak zadales to pytanie - to moge powiedziec ze w przypadku tego co bylo zamieszczone na rusztowaniu przy al. Jerozolimskich przez trzy miesiace uzyskano 88 tys. zl na fundusz remontowy budynku.
Co do samej Otyli to najprawdopodobniej dostala pol miliona zlotych za uzyczenie wizerunku w kampanii.
End of speak....
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 27 gru (pn) 2004, 08:23:41
Dokladnie Super ma racje

Maciag tez mowi na zajeciach ze pol miliona to teraz standard. W przypadku superstars. Oczywiscie mowimy o caloksztalcie (kampanii). Za to ze ja powiesili na budynku to oddzielnie pewnie nic nie dostala