SYLWESTER
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
-
- Nowy(a)
NODOBRA PISZCIE CO CHCECIE........WIDZE ZE TOWARZYSTWO SIE OBRAZILO I TERAZ JUZ NIC NIE PISZE.....
AHA W PON O GODZ 17:00 W SALI NR1 ZBIERAM RZECZY WYMIENIONE ( I NIE TYLKO) W TEMACIE "SYLWESTER-PRZYGOTOWANIA", ORAZ
WE WTOREK ROWNIEZ W SALI NR1 O GODZ 17:00
JAK NIE MOZECIE TO ZOSTAWCIE RZECZY W SEKRETARIACIE
AHA W PON O GODZ 17:00 W SALI NR1 ZBIERAM RZECZY WYMIENIONE ( I NIE TYLKO) W TEMACIE "SYLWESTER-PRZYGOTOWANIA", ORAZ
WE WTOREK ROWNIEZ W SALI NR1 O GODZ 17:00
JAK NIE MOZECIE TO ZOSTAWCIE RZECZY W SEKRETARIACIE
-
- Loża WSR
Nie chce mi sie zakladac nowego tematu. No a przy okazji mozna zobaczyc jak to w zeszlym roku bylo. Jak co roku zreszta
Taka piekna dyskusja
Jak Wy w tym roku spedzacie Sylwestra?
Ja zaczynam juz dzisiaj. Taka nowa swiecka tradycja wigilia, sylwester. Wszystko 2 dni wczesniej. W koncu nie ze wszystkimi mozna sie spotkac 31 grudnia. Towarzystwo jest w takim amoku ze w planach sa rowniez 3 krolowie 2 dni wczesniej. Dzien dziadka i dzien babci, walentynki, dzien kobiet, zielone swiatki, dzien wojska polskiego
Wszystko pare dni przed albo po.
Wracajac do tematu. Jest karnawal wiec kto wie moze nawet Sylwestra w szkole da sie zrobic pare(nascie) dni po
Tylko skad my wezmiemy PREZESA-2 

Jak Wy w tym roku spedzacie Sylwestra?
Ja zaczynam juz dzisiaj. Taka nowa swiecka tradycja wigilia, sylwester. Wszystko 2 dni wczesniej. W koncu nie ze wszystkimi mozna sie spotkac 31 grudnia. Towarzystwo jest w takim amoku ze w planach sa rowniez 3 krolowie 2 dni wczesniej. Dzien dziadka i dzien babci, walentynki, dzien kobiet, zielone swiatki, dzien wojska polskiego

Wracajac do tematu. Jest karnawal wiec kto wie moze nawet Sylwestra w szkole da sie zrobic pare(nascie) dni po

-
- Ekspert
ja nie postawiłam na czas, a na jakość. Słuchajcie-taki sylwek mi się szykuje, że głowa mała. Oczyweiście w Grodziu u kumpeli, gdzie np prawie cała scena bmxowa z polski sie zjerzdza+cała smietanka towarzyska z okolic:). POza tym moja siostra 18nastoletnia u nas robi impre na 20 osób, więc planuje obie zaliczyć. Dobrze, że 5 min juest odemnie do kumpeli. Juz nie moge sie doczekać. Acha-jutro znajomki z Torunia przyjerzdzają, więc może jakiś bifforek będzie. WOW-doczekać sie nie moge. (chociarz w Wawie u koleżanki w Falenicy też zapowiada się świetnie
)

-
- Loża WSR
Wczoraj juz mialem Sylwestra numero uno. Z 3h przerwa na Alternatywe
Takze juz jestem zaprawiony... w bojach. Otwieranie szampana, odliczanie, zyczenia. Wszystko przetrenowane. Rok 2005 mi nie straszny. Malo tego uwazam ze bedzie dla nas wszystkich bardzo udany. Tak mi przynajmniej obiecywal jak z nim rozmawialem
Jutro wszystko zgodnie z planem. A w niedziele jeszcze urodzinki ojczulka. Wesolo bedzie
Udany tydzien

Jutro wszystko zgodnie z planem. A w niedziele jeszcze urodzinki ojczulka. Wesolo bedzie