bar vip !!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Czy ten program przypadkiem sie juz nie skonczyl. Czy przypadkiem nie wygral go ktos spoza tego duetu. Zadnych Barow i Brotherow juz nie bedzie. Jak ktos chce poogladac BB polecam niemiecka Vive. Klimaty jak w Dwoch swiatach o ile ktos jeszcze pamieta ta produkcje ATM i Polsatu. Ja mam wrazenie ze reality jak gatunek w takiej formie cofa sie w rozwoju, degeneruje a kto wie moze umiera.
-
- Czasami coś napisze
Tego już nie ma i całe szczęście !
To był zbiór hamstwa, prostactwa i dziwię się że telewizja zniża się do takiego pułapu.Niestety Polsat ma to do siebie, że po trupach do wyższej oglądalności. Czasem trafiłam na ten program i zawsze wpadałam w szok i zażenowanie. Mam nadzieje że nigdy więcej takiej tandety nie będzie. Robią z ludzi gnój. Uczestniów doprowadza się do obłedu co wyzwala w nich najgorsze z możliwych zachowań, a my widzowie albo glądamy ( jeśli nas bawi syf) lub myśle, że jest nas większość i wybieramy coś na dużo wyższym poziomie.
Pozdrawiam wszystkich z wyższego poziomu myślenia ....a zatem wszystkich z WSR
To był zbiór hamstwa, prostactwa i dziwię się że telewizja zniża się do takiego pułapu.Niestety Polsat ma to do siebie, że po trupach do wyższej oglądalności. Czasem trafiłam na ten program i zawsze wpadałam w szok i zażenowanie. Mam nadzieje że nigdy więcej takiej tandety nie będzie. Robią z ludzi gnój. Uczestniów doprowadza się do obłedu co wyzwala w nich najgorsze z możliwych zachowań, a my widzowie albo glądamy ( jeśli nas bawi syf) lub myśle, że jest nas większość i wybieramy coś na dużo wyższym poziomie.
Pozdrawiam wszystkich z wyższego poziomu myślenia ....a zatem wszystkich z WSR