Reklama Grudnia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Reklama Grudnia
Glosujemy do konca miesiaca. Juz od razu mozna zglaszac propozycje do Reklamy Stycznia co bysmy w miedzyczasie nie zapomieli
-
- Loża WSR
Jak na razie Lech nie ma konkurencji. Tez na niego glosowalem. Troche dziwi mnie slaba pozycja Axe. W rankingu z listopada te dwa spoty byly na 1 miejscu ex aequo.
Widzialem tez fajnego citylighta jak mi sie wydaje. Taki przy metrze kolo nas. Afroamerykanin wcina sobie skosnooka zupke Vifona a napis glosi: Mam wszystko w zupie. Pomyslowe
Mocno sie chyba przy tym nameczyli
No ale pewnie pasuje im to na motto grupy docelowej.
A moze sa jakies propozycje na styczen. Ostatnio w ogole nie ogladam tv. Znow przejscie z tv na kompa i moj cudowny tuner jak zwykle pod xp zaczyna sie buntowac. Ale nie o tym mialem. Jedyny spot jaki pamietam to byl Vita... Vita.... aaaaa pomozcie. Chyba Vitalis czy cus. Takie platki jak sobie parka rzuca klody (typu walek, sznurek, deskorolka itp) pod nogi byle tylko samemu predzej dotrzec do platkow
Widzialem tez fajnego citylighta jak mi sie wydaje. Taki przy metrze kolo nas. Afroamerykanin wcina sobie skosnooka zupke Vifona a napis glosi: Mam wszystko w zupie. Pomyslowe

A moze sa jakies propozycje na styczen. Ostatnio w ogole nie ogladam tv. Znow przejscie z tv na kompa i moj cudowny tuner jak zwykle pod xp zaczyna sie buntowac. Ale nie o tym mialem. Jedyny spot jaki pamietam to byl Vita... Vita.... aaaaa pomozcie. Chyba Vitalis czy cus. Takie platki jak sobie parka rzuca klody (typu walek, sznurek, deskorolka itp) pod nogi byle tylko samemu predzej dotrzec do platkow
-
- Loża WSR
Propozycja do Reklamy Stycznia - nowy spot Zywca
Ps: tak swoja doga - widzial ktos spot reklamujacy Postinor Duo [wpadka.pl] ?
BTW: Decyzja Głównego Inspektora Farmaceutycznego
Ps: tak swoja doga - widzial ktos spot reklamujacy Postinor Duo [wpadka.pl] ?
BTW: Decyzja Głównego Inspektora Farmaceutycznego

-
- Loża WSR
Telewizje ogladam ostatnio glownie dzieki moim domownikom, katem oka, raz na 2 tygodnie. Ale cos zobaczylem. Dalej jest emitowana Nutella. I uwazam ze dalej wyroznia sie w tlumie reklam dla dzieciakow i nie tylko. Kiedys docenilismy ja za muzyke. Mysle ze teraz za caloksztalt nalezy sie przynajmniej nominacja 

-
- Loża WSR
Wygral jak widac Lech. Drugi raz zrzedu tylko wtedy ex aequo. Lech pierwszy o w/glos przed Media Markt. Daleko z tylu tym razem Axe. Czyzby w grudniu ( a wlasciwie dla glosujacych w styczniu) byl mniej obecny w telewizji czy moze juz sie przejadl
Na razie tylko 3 nominacje za styczen. I to powiedzmy miejscami tak od biedy bo zadne rewelacje. Moze dajmy sobie czas jeszcze we wtorek na jakies dodatkowe typy i od srody mozna zaczac glosowanie
PS. Seize jaki "kryptonim" dac temu Zywcowi?
Na razie tylko 3 nominacje za styczen. I to powiedzmy miejscami tak od biedy bo zadne rewelacje. Moze dajmy sobie czas jeszcze we wtorek na jakies dodatkowe typy i od srody mozna zaczac glosowanie
PS. Seize jaki "kryptonim" dac temu Zywcowi?

-
- Loża WSR