NIE OCENIAJMY LUDZI, I SYTUACJI ZANIM NIE POZNAMY POWODU..

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Asiaaa_mi
Nowy(a)

NIE OCENIAJMY LUDZI, I SYTUACJI ZANIM NIE POZNAMY POWODU..

Post autor: Asiaaa_mi » 07 lut (pn) 2005, 18:43:30

Niespodziewanie zrozumiałam dlaczego ta szkoła ma taki klimat....że nawet z wykładowcami którzy maja wzbudzac "respect"można pogadać niezobowiązująco...... i cała droge myślałam nad zachowaniem ludzi.....PO RAZ PIERWSZY postawiłam sie w roli wykładowcy, bo to co oczywiste dla nas samych jest dla innych przepaścią nie do pokonania......Dzis wyjatkowo wbrew moim najsmielszym oczekiwaniom udało mi sie porozmawiac z ARTUREM W. Przyznaję , że do tej pory był jak
"zło konieczne " o 10:15 każdego poniedzałku......a TU niespodzianka......rozmowa bynajmniej nieslużbowa aczkolwiek o szkole.....zaskoczył mnie swoja otwartoscia i wbrew pozorom zaangazowaniem......Jesli sluchacze wykaza odrobine woli to wszystko sie załatwi, JESTEM<jeszcze> ŻYWYM PRZYKŁADEM....Te kilkanascie zdan z a.w dało mi wyraznie odczuc ze CZASEM JAK NIE WIEMY CO JEST GRANE TO NIE WYCIAGAJMY ZBYT POCHOPNIE WNIOSKOW I NIE KRYTUKUJMY KOGOS, jesli nie wiemy co jest tego powodem, TO TAK ODNOSNIE WSZYTSKICH A nie tylko a.w......

:roll:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 07 lut (pn) 2005, 20:02:59

Wlasnie swinte slowa. Zreszta ile pamietam Asia to akurat Ty tu nie stekalas za bardzo ;) No moze cos tam przy wynikach :) Zawsze dobrze jest wysluchac drugiej strony albo przynajmniej postawic sie w jej roli. Przeciez kazdy ma swoje zycie i swoje problemas :)

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: RafMak » 08 lut (wt) 2005, 00:18:17

hmmm Ja dopiero tutaj sie dowiedzialem ze nauczyciele to tez ludzie :P

Asiaaa_mi
Nowy(a)

Post autor: Asiaaa_mi » 08 lut (wt) 2005, 09:26:37

ja........znaczy się nie stękałam......to było skromne pyatnie:)hehehhe tylko jak słyszy sie po raz którys ze cos jest nie tak...to mam dosc , chyba TYLKO POLACY umieja tak narzekać i szukać wad....zero optymizmu i zrozumienia, EGOISCI <czytaj>kazdy z nas nim jest, ale nie którzy to przesada......pępki świata...............chyba nigdy nie naucz ą sie żyć w społeczeństwie :lol:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 08 lut (wt) 2005, 14:06:43

Pewnie Asia ze nie stekasz. Nawet z tym kontuzjowanym zeberkiem jak slyszalem. Zycze zdrowka :)

A Polacy to faktycznie mistrzowie swiata w narzekaniu. Totalne przeciwienstwo Amerykanow. U nich jest haslo keep smiling a u nas powinno byc cos jak keep mourning. Sporo ludzi wyglada, zachowuje sie i mowi jakby wlasnie wrocili z pogrzebu.

ODPOWIEDZ