Wiedzieć więcej

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
andy
Ekspert
Ekspert

Wiedzieć więcej

Post autor: andy » 12 lut (sob) 2005, 13:18:56

Wnioskując po wielu rozmowach na zajęciach, korytarzu, czytelni sporo naszych Słuchaczy jest zainteresowanych, że tak powiem, poszerzaniem swoich horyzontów, czy zainteresowanych różnorodnymi punkatami widzenia na media, reklamę, kulture popularną, kino, film tv.

Wszystkim polecam uwadze garść nowości wydawnictwa http://www.rabid.pl/index.html Rabid z Krakowa.

O ile się nie mylę wszyscy autorzy są związanni z Instytutem Sztuk Audiowizualnych UJ. Niektóre pozycję są dostępne w czytelni WSR.

Po raz piąty i chyba już ostatni ;-) pozwolę sobie przypomnieć, że nadal aktualna jest idea opracownia w WSR skryptu o filmie reklamowym. W formie antologii tekstów. Pod red. AW i AM.

Nikt jeszcze tego w Polsce nie zrobił, co jest co najmniej zdumiewające. Nikt nie chce być pierwszy?
:-D

Antologie doskonale w dzisiejszych czasach się sprawdzają. Ale jest to dość czasochłonne. Poza tym zależy nam nie tylko na pracach wykładowców, ale głównie na profesjonalnych (a takich sporo) tekstach naszych Słuchaczy.

Wszyscy zainteresowani niech dadzą znać w marcu
a) mailem
b) odpowiedzią na forum
c) wizytą w godzinach otwarcia czytelni

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 12 lut (sob) 2005, 13:52:33

Eeee no ja to sie juz pol roku temu zglaszalem. Ale ok moze nie bede juz lapac teraz tylu srok za ogon (teraz widze tego skutki) i dam szanse innym. W kazdym razie jakby co od lipca bede troche luzniejszy (no tak mi sie przynajmniej zdaje) :)

andy
Ekspert
Ekspert

Post autor: andy » 12 lut (sob) 2005, 14:20:44

Jestem m. in. "absolwentem" kursu Use Your Head. Albo kiepskim, bo sobie nie przypominam :-D albo well, może odniosłeś wrażenie, że się zgłaszałeś ;-)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 12 lut (sob) 2005, 16:51:38

A to juz ocen sam. Widze jednak ze przez te 5 miesiecy ze skryptu wyklula sie antologia :) www.szkolareklamy.pl/ftopict-986-skrypt.html+reklamie

ODPOWIEDZ