Język reklamy.... po raz n-ty ale tym razem prosba nietypowa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Język reklamy.... po raz n-ty ale tym razem prosba nietypowa
K**** (nieczytelne) tzn. z**** (slabo slyszalne) z******** pracy pt. "Analiza jezyka reklam i swiat jaki one kreuja". Mam nadzieje ze ktos moglby to zrobic anonimowo . Z tego co wiem to dla ucznia szkoły reklamy to żaden problem,a nawet pewnie przyjemność 2 strony beda zadowolone. Dla mnie toi wielka przysługa bo musze ostro uczyć się maty. Myśle, że [censorship]. Chodzi mi o prace z analiza i od razu reklamami na cd lub vhs. Praca do wygloszenia na 15 min. kontakt: stefanos1@o2.pl
<Post stefanosa zostal poddany lekkiej operacji plastycznej na zyczenie zbulwersowanych forumowiczow. Nie na tyle jednak zeby zepsuc zabawe i dyskusje milosnikom krzyzowek i Szkrabli. Mod Si>
<Post stefanosa zostal poddany lekkiej operacji plastycznej na zyczenie zbulwersowanych forumowiczow. Nie na tyle jednak zeby zepsuc zabawe i dyskusje milosnikom krzyzowek i Szkrabli. Mod Si>
-
- Czasami coś napisze
Adminie, widzisz i nie grzmisz...
Ja rozumiem płatne korepetycje powszechne za czasów mojej edukacji, ale te maturalne "pracę napiszę" wołają o pomstę do nieba.
Stosowny artykuł Macieja Popisa z forum Wieża Błaznów na temat upierdliwych maturzystów na forach internetowych ukazał się w ostatnim WPROST (str.12.) A i we wcześniejszym red. Raczek też wyjawił co o tym myśli.
Dzięki Bogu, przyjdzie nowa władza i wam ten proceder ukruci, nie będzie tych poronionych temetycznie wystąpiń (na w zasadzie dowolny temat, nawet nie szczątkowo związany z przedmiotem).
Ja rozumiem płatne korepetycje powszechne za czasów mojej edukacji, ale te maturalne "pracę napiszę" wołają o pomstę do nieba.
Stosowny artykuł Macieja Popisa z forum Wieża Błaznów na temat upierdliwych maturzystów na forach internetowych ukazał się w ostatnim WPROST (str.12.) A i we wcześniejszym red. Raczek też wyjawił co o tym myśli.
Dzięki Bogu, przyjdzie nowa władza i wam ten proceder ukruci, nie będzie tych poronionych temetycznie wystąpiń (na w zasadzie dowolny temat, nawet nie szczątkowo związany z przedmiotem).
-
- Loża WSR
Prosze tu nie szczuc moderatorem jednym czy drugim a tym bardziej go nie instruowac. Zapraszam do dyskusji w temacie Netykiety http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-1887-45.html Bo coz to jest spam? Ja tu widze bardzo interesujaca dyskusje. Szczegolnie podoba mi sie wypowiedz Marqoniego. Po prostu uwazam ze Ministerstwo powinno przemyslec kilka swoich pomyslow i pojsc po rozum do glowy bo tak to napedza tylko czarny rynek.