Witajcie,
mam do Was bardzo piln ai gorącą prosbe. Na zajecia z przetwrzania dzwieku musze zrobic reklame, bardzo prosta nic spelnaego. Reklama jest reklama jednaj z polskich uczelni i idea polega na tym ze rozni ludzi wypowiadaj sie jak jest tam fajnie, bardzoi krotnie zdania. Niestety teraz w trakcie pracy okazalo sie ze za malo wypowiedzi nagralem, reklama ma byc gotowa na wczoraj;) Stad moja prosba, gdybyscie mogli nagrac krotkie zdania pasujace do takiej reklamy. Mozna w tym celu uzyc windowsowego rejestratora dzwięku.
Pozdrawiam i bardzo goroaco prosze o pomoc,
bede bardzo wdzieczny
Rafal
djralf21@o2.pl
Potrzebna pomoc ludzi dobrej woli:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
reportaż
Rafał, najpierw prosiłbym o przesłanie czegoś w rodzaju scenariusza, konceptu reklamy, konwencji dialogów, innymi słowy wszystkiego co masz (spisz to) z zaznaczeniem pustych miejsc.
Inaczej to się raczej nie da pomóc, tak sądzę.
Inaczej to się raczej nie da pomóc, tak sądzę.
Brakuje mi takich tekstów:
Poznałem/am tu wielu ciekawych i interesujacych ludzi oraz fantastycznych przyjaciól
Tych lat nie zamieniłbym na żadne inne
Cudowne miejsce w pięknym mieście, gdzie dosłownie realizuje sie marzenia
Oczywiscie otwarty jestem na wszelkie propozycje, teksty ktore juz są w reklamie są w podobym stylu.
Pozdrawiam,
Rafal
Poznałem/am tu wielu ciekawych i interesujacych ludzi oraz fantastycznych przyjaciól
Tych lat nie zamieniłbym na żadne inne
Cudowne miejsce w pięknym mieście, gdzie dosłownie realizuje sie marzenia
Oczywiscie otwarty jestem na wszelkie propozycje, teksty ktore juz są w reklamie są w podobym stylu.
Pozdrawiam,
Rafal