hehe
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
hehe
Ale to wszystko zabawne jest-jak ktos naprawde ma z czyms problem to nikt nawet slowa nie napisze.A jak pojawia sie jakis post ktory jest malo wazny to nie przepuscicie okazji zeby wsmiac jakas osobe.Skoro nie mace zamiaru pomagac maturzystom bo "za was nikt matury nie zdawal" to po co dzial "pomoc dla licealistow"???to jakis paradoks...ale to tylko moje zdanie... 

-
- Loża WSR
To nie paradoks to kwestie psychologii - pomoc wymaga czasu i poswiecenia a uwaga nie - jest nie zobowiazujaca a zarazem subiektywnie cos wnosi do problemtyki pomocy. Kazdy ma swoje zajecia i pomaga w zakresie w ktorym moze pomoc - to ze jatwiej zauwazyc te przypadki w ktorych nie bylo pomocy niz te w ktorych byla to tez kwestia postrzegania i zapamietywania - to co zle latwiej i wyrazniej wchodzi w pamiec. Pamietaj rowniez ze forum nie jest jedyna forma pomocy - niektore sprawy przenosily sie na kontakt mailowy czy tez na na plaszczyzny komunikatorow (IM).
Nie da sie jednak ukryc iz takie prosby w ktorych nie widac nawet cienia wlasnej inwencji raczej ciezko inaczej puentowac zachowujac przy tym w zgodzie z wlasnym sumieniem. Mam wrazenie ze czy to matura czy inne takie dokumenty maja za zadanie swiadczyc o wiedzy posiadacza a nie o jego umiejetnosciach kombinowania 'jak zrobic i sie nie narobic'.
Nie da sie jednak ukryc iz takie prosby w ktorych nie widac nawet cienia wlasnej inwencji raczej ciezko inaczej puentowac zachowujac przy tym w zgodzie z wlasnym sumieniem. Mam wrazenie ze czy to matura czy inne takie dokumenty maja za zadanie swiadczyc o wiedzy posiadacza a nie o jego umiejetnosciach kombinowania 'jak zrobic i sie nie narobic'.
Polecam ta strone poprostu wypasiony wyczes pelno reklam mozna znalezc. No miodzio mowie Ci
http://reklama.ag.bocznica.org/
Jesli tam nie znajdziesz to poprostu napisz jeszcze jednego tu posta to cos moze poradzimy

http://reklama.ag.bocznica.org/
Jesli tam nie znajdziesz to poprostu napisz jeszcze jednego tu posta to cos moze poradzimy

-
- Loża WSR
Re: .
Bo albo warto zajrzec w archiwum gdzie takie pytania juz sie przewijaly wrecz masowo lub tez zrozumiec ze nie kazdy moze dysponowac zadana reklama. A mam wrazenie ze takie przyklady jak Coca-Cola; PlusGSM itp raczej pokazuja inny obraz pomocy niz kreujesz.... pisze:Ale jesli ktoś np potrzebuje jakiś wybranych reklam [...] większość takich postów albo jest wyśmianych
-
- Loża WSR
Ja bym sie przyjrzal skrupulatnie postom (szczegolnie z godziny 7-ej) niejakiego AZ. Niektorzy nawet tytuluja go Adminem lub capo di tutti capi 
Nie ma to jak galeria avatarkow tematycznych. Sa Simpsonowie (m.in moj pierwszy av Burnsa) jest i Star Trek (m.in Jadzia
) i wiele innych nie tylko dla fanow Pokemona. Seize robi tylko uzytek z tego co jest dostepne 

Nie ma to jak galeria avatarkow tematycznych. Sa Simpsonowie (m.in moj pierwszy av Burnsa) jest i Star Trek (m.in Jadzia

-
- Loża WSR
Ja :sinar pisze:Seize robi tylko uzytek z tego co jest dostepne
a) wspieram idee korzystania rowniez z tego co dolozyl AZ
b) wykorzystuje nie tylko to co dostepne ale przede wszystkim to co dobre

c) Bauhaus - Bela Lugosi's Dead
d) Dracula (1931) - Tod Browning
Oczywiscie wszystkie odpowiedzi sa prawdlowe