Warsztaty producenckie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Warsztaty producenckie
Uwaga, dla Słuchaczy grup zaocznych TVII, którzy mogliby mieć kłopot (a potem wymówkę
z odnalezieniem najnowszego topicu w forum Film i media elektroniczne podaję link. Znajdują się tu informacje o <a href="http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-2457.html"> pracy do wykonania na najbliższy zjazd</a>.

-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
warsztaty producenckie
Prosby o dostep prosze podawac w nastepujacy: imie i nazwisko, nick, grupa. Zazwyczaj są przyznawane niezwlocznie.
-
- Ekspert
warsztaty producenckie
Z uwagi na niewielkie "perturbacje" w dostępie do forum Film i media elektroniczne opublikowałem post także na forum ogólnym.
Można go przeczytać <a href="http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-2489.html" target="_blank"> KLIKAJĄC W TEN OTO LINK</a>.
Do czasu otrzymania dostępu do forum także nasza dyskusja na tym forum - z uwagi na sugestie Słuchaczy - ulega "zamrożeniu". Jeśli dobrze pamiętam postanowiliśmy wszelakie ważkie problemy, prace domowe i inne prezentować w zaciszach, pewnym min. komfortu i dyskrecji. Czyli na forum dostępnym wyłącznie dla Słuchaczy WSR.
Także moje komentarze, zwłaszcza co do kosztorysów, odkładamy na najbliższy możliwy termin.
Do tego czasu materię merytoryczną proszę przesyłać na moją skrzynkę manka@szkolareklamy.pl
Dla grup zaocznych pozostają obowiązkowe:
1. Opracowanie i przesłanie mi kosztorysów - dotyczy to kilkorga osób, które jeszcze tego nie zrobiły
2. Draft skryptu - szczegółowe omówienie na najbliższcych zajęciach podczas zjazdu w niedzielę 22 maja od 10:15 do 11:45
pozdrawiam serdecznie
am
Można go przeczytać <a href="http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-2489.html" target="_blank"> KLIKAJĄC W TEN OTO LINK</a>.
Do czasu otrzymania dostępu do forum także nasza dyskusja na tym forum - z uwagi na sugestie Słuchaczy - ulega "zamrożeniu". Jeśli dobrze pamiętam postanowiliśmy wszelakie ważkie problemy, prace domowe i inne prezentować w zaciszach, pewnym min. komfortu i dyskrecji. Czyli na forum dostępnym wyłącznie dla Słuchaczy WSR.
Także moje komentarze, zwłaszcza co do kosztorysów, odkładamy na najbliższy możliwy termin.
Do tego czasu materię merytoryczną proszę przesyłać na moją skrzynkę manka@szkolareklamy.pl
Dla grup zaocznych pozostają obowiązkowe:
1. Opracowanie i przesłanie mi kosztorysów - dotyczy to kilkorga osób, które jeszcze tego nie zrobiły
2. Draft skryptu - szczegółowe omówienie na najbliższcych zajęciach podczas zjazdu w niedzielę 22 maja od 10:15 do 11:45
pozdrawiam serdecznie
am
-
- Ekspert
TV i film
O! Jaka niespodzianka, coraz wiecej osób ze specjalizacji TV&Film dostrzega zalety forum internetowego.
Wszystkim, którzy jeszcze tego nie zrobili, mianowicie nie zgłosili akcesu do forum Film i Media elektroniczne przypominam, że w obliczu zbliżającej się sesji będziemy mogli jeszcze przed egzaminami omówić wszystkie kwestyje, które Was "dręczą", "niepokoją"
Efekt może być taki, iż
a) Wasza wiedza, na czym najbardziej mi zależy, będzie pełniejsza
b) Oceny lepsze
Wszystkim, którzy jeszcze tego nie zrobili, mianowicie nie zgłosili akcesu do forum Film i Media elektroniczne przypominam, że w obliczu zbliżającej się sesji będziemy mogli jeszcze przed egzaminami omówić wszystkie kwestyje, które Was "dręczą", "niepokoją"

Efekt może być taki, iż
a) Wasza wiedza, na czym najbardziej mi zależy, będzie pełniejsza
b) Oceny lepsze