Sondaż wyborczy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Sondaż wyborczy
Na kogo będziecie głosować w październikowych wyborach i dlaczego wlasnie na Samoobrone?
Lista:
-PO
-PiS
-LPR
-Samoobrona
-PSL
-SLD
-Partia Demokratyczna-demokraci.pl
-UP
-Unia Lewicy III RP
-SDPL
-Centrum
Lista:
-PO
-PiS
-LPR
-Samoobrona
-PSL
-SLD
-Partia Demokratyczna-demokraci.pl
-UP
-Unia Lewicy III RP
-SDPL
-Centrum
-
- Ekspert
marketing polityczny
Proszę o porzucenie takiego tonu. Chyba, że masz na myśli potraktowanie serią dowcipów, prezentacji (np. mulitimedialnych), wierszy (rymowanych), pogadanek itp. A jeśli tak, to dlaczego mają stać pod ścianą?Marqoni pisze:Ja bym ich tam wszystkich pod ścianę i serią potraktował.
-
- Loża WSR
Hyhy no to czemu od razu od Samoobrony zaczynasz. Trzeba bylo tak od razu mowic
Wybory do Sejmu czy Senatu oprocz tego ze sa powszechne i bezposrednie sa przede wszystkim tajne :] Nie kazdy chce nawet tu sie ujawniac ze swoimi pogladami. Btw tez bede glosowal na PO
Zreszta z moich rozmow ze znajomymi wynika ze bedzie nas troche 

Wybory do Sejmu czy Senatu oprocz tego ze sa powszechne i bezposrednie sa przede wszystkim tajne :] Nie kazdy chce nawet tu sie ujawniac ze swoimi pogladami. Btw tez bede glosowal na PO

-
- Ekspert
Programowo najbliższa jest mi Unia Lewicy, najdalszy PiS i LPR. Ale zapomniałeś o jednej ważnej partii, która- takie są przynajmniej plany- może wystawić kandydatów wspólnie z SLD. Antyklerykalna Partia Postępu Racja.
Btw: tekst o stawianiu pod ścianą i wysyłaniu na Madagaskar- okej, choć przydałoby się uzasadnienie- ale chcecie głosować na PO, a jak oni wprowadzą swoje porządki, jeszcze nie daj Boże razem z PiS-em albo LPR w koalicji, to ja sam wyjeżdżam na Madagaskar.
Btw: tekst o stawianiu pod ścianą i wysyłaniu na Madagaskar- okej, choć przydałoby się uzasadnienie- ale chcecie głosować na PO, a jak oni wprowadzą swoje porządki, jeszcze nie daj Boże razem z PiS-em albo LPR w koalicji, to ja sam wyjeżdżam na Madagaskar.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Teraz nie mam czasu, ale dokończę ten topic później
Polityka na forum to temat niebezpieczny. Tak jak w codziennych polskich rozmowach (poza gronem dobrych znajomych).
-
- Ekspert