Cenzura na forum!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Cenzura zaczyna sie wtedy kiedy jakis admin czy mod uzywa swoich uprawnien do prowadzenia wlasnej "polityki" forumowej, czyli poprostu robi to co mu akurat nei psuje do powiedzmy edytuje lub usuwa. Ostatnio Andy przerzucil temat w inne miejsce ("Andy i jego posty") jaki byl halas o to... sami pamietacie. Tu ewidentnie Andy zadzialal w swoim interesie i wlasnei takie rpzypadki nei powinny miec miejsca. Usowanie z forum postow dekli co to msuza sie odchamic lub obrazic w sposob celowy innych jest normalne. To nei cenzura to dbanie o interesy ogolnei calego forum i jego spolecznosci. Ale co do straszenia innych ze ("teraz wiem jak Cie Havoczku zagiac. Bede Ci edytowala posty w dzialach ktorych moge"- Happy) zedytuje mu sie posty lub tez je poprostu usunie to jestem stanowczo przeciw. Kazdy wie ze jak ktos ma takei uprawnienia to predzej czy pozniej pokusi sie o wykorzystanie ich w mniej lub bardziej wlasnym a nei ogolnoforumowym interesie. Nie pozostaje takze nic wiecej jak tylko miec nadzieje ze mody i adminy nie beda uprawiac tu prywaty, ale jak bedzie to czas i przyszle wypadki pokarza...
-
- WSR Guru
Skad ten halas??
Przeciez masz cos takiego jak ludzkie podejscie do sprawy i dobrze wiesz ze nikt ci tego nie zrobi...
Osobiscie powiem ze na tyle ludzi emnie znaja tutaj ze wiedza co moglbym napisac a co jest wyedytowane przez kogos....
Aw jak cos dopisuje jest zawsze dopisek aw...moze o to chodzi ale twoja oryginalna tresc pozostanie!!
Wyloozuj bo ja zaczne sie jakac:)
Przeciez masz cos takiego jak ludzkie podejscie do sprawy i dobrze wiesz ze nikt ci tego nie zrobi...
Osobiscie powiem ze na tyle ludzi emnie znaja tutaj ze wiedza co moglbym napisac a co jest wyedytowane przez kogos....
Aw jak cos dopisuje jest zawsze dopisek aw...moze o to chodzi ale twoja oryginalna tresc pozostanie!!
Wyloozuj bo ja zaczne sie jakac:)
-
- Wyrocznia WSR
A ja dodam tylko tyle, że niektórzy nie odróżniają żartów od prawdy! I, że nasz mały kotek ma chyba ostatnio trudne dni bo wszędzie szuka zwady!
I że trzeba od dziś uważać jak (i o czym) się przy nim żartuje i co się mówi, bo każdy z tym żartów może ujrzeć światło dzienne! Tak też oficjalnie piszę, że bez jego zgody nie edytowałam mu żadnych postów a zdarzało sie to tylko kiedy mnie prosił na GG, żebym to zrobiła!
To tyle w tej mało śmiesznej kwestii!
Dziękuję za uwagę!
Dla mnie temat jest już zamknięty!
I że trzeba od dziś uważać jak (i o czym) się przy nim żartuje i co się mówi, bo każdy z tym żartów może ujrzeć światło dzienne! Tak też oficjalnie piszę, że bez jego zgody nie edytowałam mu żadnych postów a zdarzało sie to tylko kiedy mnie prosił na GG, żebym to zrobiła!
To tyle w tej mało śmiesznej kwestii!
Dziękuję za uwagę!
Dla mnie temat jest już zamknięty!
-
- Zaczyna działać