www.bluedisco.pl

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
BrzoskwiÂś
Nowy(a)

www.bluedisco.pl

Post autor: BrzoskwiÂś » 08 wrz (czw) 2005, 22:59:44

Chce was zpoznac z pewna dyskoteka moze ktos cos slyszal o niej moze nie wiec przedstawie ja WAM !!
INFORMACJE O KLUBIE

Blue od osmiu lat bawi swoich klientów, przez cały ten czas stanowiąc czołówkę polskich klubów. W tym okresie lokal przeżył 4 poważne modernizacje, mające na celu sprawić, aby nasi goście czuli się jak najbardziej komfortowo.
Wszyscy szukający dobrej imprezy znajdą w blue 2 sale oddzielne sale taneczne, duży ogródek letni i 5 barów z sympatyczną i profesjonalną obsługą.
Klub dysponuje strzeżonym, monitorowanym parkingiem na 250 aut. Rezydentem sali jest niekonwencjonalny i uwielbiany przez gości djW.
Blue to miejsce, gdzie można usłyszeć progresywne nurty muzyki
house, wysoki jej poziom podnoszą dodatkowo licznie zapraszani goście. W klubie blue zagrało wielu dj`ów zarówno z Polski jak i zagranicy min:

MAC ZIMMS, ERWIN BRAUN, PERAN VAN DIJK, THE GROOVE, OLIVER KLITZING aka REELOOP, CABA KROLL, CJ STONE, DJ JEAN, NIELS DE VRIES, VOODOO & SERANO, E-CRAIG, NENES, DAVE ARMSTRONG, STEVE MURANO, RANDY KATANA.

Z polskich dj`ów: DIANE DE ROUZE, HAZEL, DRUM, RAVI, QBA, SIGMA, ALIEN, MATUSH, KC, CEZ ARE KANE, KRIS, NEEVALD, DWOOGEE, HELL, MICRO, LEVY, FATUM, DEVIL, ESTREND, FAXX.

24 wrzesnia przybywa do Blue Joy Kitikonti wiecej o nim na www.joykitikonti.com Imprezy sa w Blue co tydzien i co jakis czas odwiedzaja nas goscie zarowno znani w Polsce jak i na swiecie ... Ja pokonuje co tydzien 120 km zeby tam byc i sie bawic uwazam ze w Warszawie niestety nie znajdziecie czegos takiego... Oczywiscie trza sluchac takiej muzyczki choc jak ja tamm jechalem to mnie to smieszylo troche i ... nie mogli mnie rana zdjac z parkietu tak mi sie podobalo !!! Zachecam was do zapoznania sie z takim stworem ktorego klubowicze nazywaja DOMEM a DJ W ojcem. Jezeli ktos chce posmakowac muzyki prosze dac mi znaka albo zalinkuje albo na gg dam albo do szkoly przyniose ...
Pozdrawiam Maciek

ODPOWIEDZ